There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Rosé och festivallängtan!

- juli 17, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Sommarslarv. Sommarlathet. Nåt är det, för jag glömmer bloggen och ägnar tiden åt att dricka rosé, främst min nya favorit Beringer white zinfandel rosé. Galet gott! Men jag dricker givetvis...

Sommarslarv. Sommarlathet. Nåt är det, för jag glömmer bloggen och ägnar tiden åt att dricka rosé, främst min nya favorit Beringer white zinfandel rosé. Galet gott!

Men jag dricker givetvis inte bara vin. Jag har pysslat en hel del. Ring efter ring fogas samman till nya halsband och armband. Det är skitroligt att se hur arbetet växer fram. Jag ska ta ordentliga foton åt er. Tills vidare får ni nöja er med bilder som egentligen inte gör arbetena rättvisa.

Här har jag trätt pärlor på ringar som jag har flätat med svart sidenband. Det blir ett smycke som går att använda på många sätt. Knyt det runt halsen, runt handleden eller runt vristen, det blir vad du gör det till.

Ett armband i ett av mina favoritmönster. Gjort i blåa och silvriga aluminiumringar. Så trots att det är rätt tjockt och maffigt väger det inte så mycket. Nästa gång jag beställer ringar ska jag prova titan och kanske nobiumringar, och så ska jag köpa många fler storlekar. Att bara ha en storlek är enormt begränsande har jag märkt.

Sen preppar jag för Rockstad Falun. Är taggad som attan och inte blir det bättre av att folk taggar varandra i grupper på Fb. Jiiiiiisus så jag längtar! Jag önskar att det var imorgon och samtidigt är det skönt att jag har lite tid att fundera igenom vad jag behöver ha med och vad jag verkligen borde lämna hemma.

Jag har satt upp mitt tält i vardagsrummet, för att se att jag kom ihåg hur jag skulle slå upp det och att allt fanns kvar i tältpåsen. Tältet fick inte riktigt plats men jag konstaterade att allt var med och att jag vet hur jag ska få upp det. Taggad!!!

Jag har beställt ett nytt, större minneskort till kameran så att jag har två, så jag inte missar en enda bra bild som jag önskar att jag tagit. Jag har köpt ett par campingstolar. Och myggmedel.

Men livet är inte bara Rockstad Falun. Tillsammans med Maken och Lilla R var jag på bio och såg Spindelmannen 3D. Tyckte att den var riktigt bra och sevärd på bio. Sen har vi kollat de två första säsongerna av Walking Dead på typ 14 dagar och sen de senaste 4 avsnitten av Falling Skies som har släppts. Walking Dead är en bättre serie men jag gillar bägge. Så det har blivit många snacks-, vin-,och tv-kvällar, men det har varit sjukt najs!

I lördags spelade Maken frisbeegolf med en tvist och man kan säga att han var milt salongsberusad när han kom hem. Efter det blev det grillkväll med grannar och vänner, vilket var jättetrevligt!

Igår tog jag och Maken bilen till Farsta C, Sickla, Länna och Handen för att göra ärenden. Bland annat köpte jag pärlor och annat till mina ringarbeten. Sen köpte jag tyg för att lappa en av soffkuddarna som gått sönder. På vägen shoppade vi ett par coola muggar vi inte kunde motstå och lite annat småkrafs.

Muggen rymmer 60 cl och är dubbelisolerad så att den håller innehållet kallt (ett tag i alla fall).

Idag skulle jag lunchdejtat, men jag blev utan dejt. Så det får väl bli lite mer pyssel och tråkiga hushållssysslor.