There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Rosédunken är nerpackad

- maj 28, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Träna, inte träna och så träna i alla fall. Velig är bara förnamnet. Fast det finns ju en orsak till att det blev så veligt. Fredagspumpen var som alltid inbokad....

Träna, inte träna och så träna i alla fall. Velig är bara förnamnet. Fast det finns ju en orsak till att det blev så veligt.

Fredagspumpen var som alltid inbokad. Ett bra pass med en jättebra instruktör och en skön start på helgen.

BodyPumpSen bokades det in vin på kvällen istället och vips så var träningen avbokad och rosédunken nerpackad. Träningsfritt kändes dessutom inte helt fel, det har varit tungt att träna de senaste gångerna och det känns i kroppen.

Så var det nån som sa nåt om ett pass i Kungens Kurva och jag var inte sen att haka på. Så träningen bokades in igen i all hast.
Mycket trevligt.

Förutom träning så har dagen gått i ett. Tvätta, städa och handla tar tid. Stora R var hemma från skolan hela dagen. Ont i huvudet från hjärnskakningen men för övrigt inga problem. Skönt.

Nu tar jag paus till imorgon, det blir aldrig bra när man bloggar onykter har jag kommit fram till. Facebooka onykter däremot kan vara hysteriskt roligt, i alla fall just när man gör det.

Men som med så mycket annat är det sällan det är så roligt i det krassa ljuset från morgondagen.
Då önskar man allt som oftast att man låtit bli…