There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Så här var det

- april 28, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Hon skickade en vänförfrågan på Fb, efter nästan 18 månader. Gissa om jag blev förvånad? Gissa om jag blev glad? ÄNTLIGEN, tänkte jag och lycklig klickade jag ja. Jag borde...

Hon skickade en vänförfrågan på Fb, efter nästan 18 månader. Gissa om jag blev förvånad? Gissa om jag blev glad? ÄNTLIGEN, tänkte jag och lycklig klickade jag ja.

Jag borde kanske anat att inte allt stod rätt till, men jag var helt inne på, där och då, att lägga allt gammalt bakom oss och lite börja om. Lycklig gav jag mig av till jobbet, messandes med en kompis som var lika förvånad som jag, men glad för min skull.

Det tog mig kanske 30 minuter innan jag insåg att det hela bara var ett grymt skämt. Hon lade till mig som vän och blockade mig så fort jag tackat ja. Från att ha sett hennes närvaro i andras statusar på Fb, syns hon inte alls längre.

Bokstavligt talat gick luften ur mig igen. Därav den obefintliga uppdateringen i bloggen. Jag har inte haft nåt kvar i mig att ge er. Jag har jobbat och för övrigt bara varit. Funderat.

Funderat på att säga upp mitt Satskort bland annat.

Jag kom inte fram till nåt.

  • http://tokblogga.blogspot.com/ tokblogga

    jag förstår fortfarande inte riktigt vad det är frågan om…. det hela låter väldigt märkligt. du får gärna förklara för mig nån dag, om du vill..