There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Så kom snön…

- december 15, 2009 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Och som alltid så kommer det inte bara lite snö utan massor! Visst är det vackert, en dag eller två tills alls snö är smutssvart, sen är det mest äckligt....

Och som alltid så kommer det inte bara lite snö utan massor! Visst är det vackert, en dag eller två tills alls snö är smutssvart, sen är det mest äckligt.

Äckligt, men framför allt blött är det ju också när temperaturen envisas med att hålla sig över nollan. Det blir ju bara slask av allt och jag önskar att jag hade varma gummistövlar istället för snygga vinterpjuck.

Men snön är också besvärlig när man som jag kör en bil modell större (minibuss). För bilen har motorn fram men driver på däcken bak och i snömodd resulterar det i bästa fall att jag slirar och sladdar men ofta kör jag fast.

Snöig bilkörning

Det gäller att tänka sig för när man parkerar så att man kommer loss när man är klar. Oftast kör jag fast på min egen parkeringsplats. En kombo av en svag lutning, trångt, och dåligt skottat gör att jag ofta kommer halvvägs ut från parkeringen och sen kommer jag ingen stans. Det är inte fullt lika roligt att köra fast när jag inte är hemma, himla bökigt blir det då.

För att hjälpa upp det lite så har jag alltid ballast i bilen under vintern. 3 stora lådor fyllda med sand placerade precis över bakaxeln ger lite bättre grepp och bättre stabilitet. Dessutom kan jag alltid sanda om det är halt och jag fastnar.

Tisdagsmöte, Afro & veckohandling

Idag har varit en full dag. Det började med att jag gav mig ut för att borsta av bilen runt 10. 10.30 var det dax för Tisdagsmöte och överraskande nog så var det ingen större förändring i vikten sen förra veckan. Jag var så säker på att jag skulle få ett stort plus eftersom min kropp inte alls ville vara med den här veckan som varit.

Direkt efter mötet dansar jag Afrodans och det är så himla roligt! Det är flåsigt och svettigt och befriande.
När afron var slut klämde jag i mig en banan och drog vidare till Maxi för att veckohandla. Jag var hemma igen runt 14.50 och då plockade jag in all mat i kyl och frys och åt en banan till, för jag var inte färdig än.

Hämta pulkor, sen lunch

15.30 mötte jag upp Stora R vid skolan och åkte till vårt stora förråd för att hämta sanden som skulle in i bilen, lite snöskyfflar och pulkor. Vi var hemma igen en timme senare och inte förrän kl 17 satte jag mig ner med min lunch bestående av en omelett med purjo.
Omelett skulle nog ingen kalla det förutom jag, det såg mer ut som en äggröra men gott var det.

Mer träning

17.50 gav jag mig av ut till bilen igen för att åka tillbaka till Sats och köra ett pumppass för Johanna som är min favvotränare, min inspiration och idol. Jag var trött på pumpen idag men gjorde så gott jag kunde och orkade och bara för min skull bjöd Johanna på dansen som ingår i koreografin i en av låtarna.
Tack för det, det gjorde du bra!

Äntligen hemma

20.00 var jag hemma och kunde äntligen slå mig ner i soffan med middag, familjen och NCIS på tv. Till middag blev det två korvar med bröd, Ica´s kycklingkabanoss med 9% fett funkar jättebra stekt och ger bara 2 pp / korv.

Nu känner jag att jag är slut som artist. Trött i kroppen efter träning och ont i baken efter en rejäl vurpa ute i halkan. Nu tänker jag fokusera på Hells Kitchen,  så ha en trevlig kväll alla ni där ute!