There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Så långt från glamour man kan komma tänker jag

- februari 4, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Första dagen passerade snabbt och enkelt. Jag var trött som en åsna men det kan ju hängt ihop med minimalt med sömn i helgen. Sen var jag frusen, men när...

Första dagen passerade snabbt och enkelt. Jag var trött som en åsna men det kan ju hängt ihop med minimalt med sömn i helgen. Sen var jag frusen, men när e jag inte det?! Framåt 21 började jag även känna av huvudet lite men det gick otroligt nog över under natten.

Inte nog med att jag började med pulvermat igår jag fick mens också. Jomentjena. Lika bra att gå ål in liksom.

Jag ler fortfarande åt minnena från helgen. Vilken kanonresa! Och Swebus! Vilka bussar och grymma chaufförer! Om jag kunde skulle jag gärna göra om samma resa varenda helg! Läs i Monas och Maggans bloggar så får ni se massor med foton också!

Nu är jag dock tillbaka i verkligheten igen. Långt från glamour, kändisar och mousserande vin i sportbaren på GeKås i Ullared. I verkligheten finns det familj att ta hand om, hundar att pussa på och en Make som snart kör upp! Jag är så rackarns stolt!

Just det, det finns 6 veckors pulvermat i en kartong i mitt badrum också. Så långt från glamour man kan komma tänker jag.