There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Saker jag längtar efter

- mars 11, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jahapp, Tisdag….. Solen skiner men det var kallt ute i morse och frost på marken. Stackars alla små blommor som redan tittat upp, hoppas de överlever. Det ser ut att...

Jahapp, Tisdag…..

Solen skiner men det var kallt ute i morse och frost på marken. Stackars alla små blommor som redan tittat upp, hoppas de överlever. Det ser ut att bli kallare nästa vecka. Kollade prognosen hos yr.no och mitt på dagen låg det bara runt nollan :(

Det är bara att njuta massor nu när det är lite varmare! Igår i skogen med solen från en klarblå himel, vindstilla och fågelkvitter kändes det som försommarvärme! Ett par timmar senare regnade det och var iskallt! Men då var jag redan klar med dagens hundar och slapp hänga ute!

Idag tänkte jag ta med mig mina dogs ut på jobb. De följde ju med i fredags och skötte sig superbra! Jag hoppas att det ska bli lika trevligt idag! Det är roligt att kunna ta med dem men inte om de bara bråkar och stökar. Då är det skitjobbigt!

Idag har har jag annars varit duktig och kört lite räkningar och bokföring. Bara för att jag hade tid över. Blev tyvärr av med en kund i söndags kväll, som jag släppte utan uppsägningstid (mitt val), så jag vet redan nu att nästa månads fakturering inte alls kommer bli lika bra som jag hoppats. Dock är jag fortfarande ganska nära mitt mål, men jag lär inte nå fram dit riktig än.

Hittills har ju dock allt alltid löst sig till det bästa så jag tror att det gör det nu med. Jag jobbar ju med mäniskor och hundar och min prio är givetvis att de ska må bra och att jag ska komplettera dem. Pengar kommer lätt lite i andra hand då. Med andra ord jag är inte direkt nån stenhård buisness-människa, och det vet jag. Jag följer mitt hjärta.

Fast vår ekonomi hemma får direkta konsekvenser av kunder som kommer och går, så jag borde egentligen vara lite mera buisness, men det kanske kommer med tiden. Jag älskar alla mina hundar och mer än pengarna kommer jag sakna hunden!

Just nu sitter jag i köket med mina två egna hundar klängandes på mig. Det är kärlek det!

Vecka 6 på VLCD! Tänk att jag är i vecka 6 och tycker att det är helt ok! Tänk att jag är typ halvvägs och att andra halvan kommer leda mig i mål! Det känns konstigt, lite ofattbart faktiskt. Jag har nog aldrig riktigt varit i mål för en längre stund. Jag har alltid varit så trasig inuti att jag oftast aldrig ens nått hela vägen fram.

Nu är jag mer hel än nånsin. Jag hoppas att jag är tillräkligt hel. Så att det här funkar i längden.

Annars då? Jag längtar till sommaren och sommarens alla äventyr! Det kommer bli en galen sommar i år! Jag längtar till helgen och min dejt med min snygga Make! Jag längtar efter att få avslöja en överraskning som jag kuckelurat ihop! Jag längtar till slutet av April när jag ska nå mitt mål, känslan av att se vågen visa typ 65/68 kg. Jag längtar till lite rosé i solen med Linda i vår.

När Mars är slut så har jag drivit mitt företag i 6 månader precis! Jag startade den 1/10-13. Det ska bli spännande att se hur företaget utvecklas resten av året, hur sommaren blir, hur kundcykler ser ut. Jag är stolt i alla fall över att kunna säga att på 6 månader har jag nästan nått mitt första mål ekonomiskt. Det är inte helt illa!