There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Samsung Galaxy S3

- juni 6, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

  Snygg men stor. Större än min HTC Desire HD. Jag som egentligen ville ha S2:an. Den är mindre, plattare och lättare. Så kom S3:an och jag kan ju inte...

 

Snygg men stor. Större än min HTC Desire HD. Jag som egentligen ville ha S2:an. Den är mindre, plattare och lättare. Så kom S3:an och jag kan ju inte köpa en ”gammal” modell. Tyvärr har mobilen vuxit, men prestandamässigt tycks den sagolik, så jag tror jag faller för den i alla fall.

Den 23/6 får jag byta mobil. Jag tror jag har bestämt mig nu.

Bara 4 arbetsdagar kvar. Sen är det sommarlov! Fy fasiken så skönt det ska bli! Nackdelen är att jag inte får någon lön när jag inte jobbar. Trots det så längtar jag efter lite ledigt. Eventuellt får jag lite jobb vecka 27 och det kommer säkert lägligt. Då om inte förr lär jag klättra på väggarna av att inte ha nåt att göra. Nu är jag ju van vid jobb och arbetskompisar 5 dagar i veckan.

 

  • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

    Har också tittat på den, men lutar fortfarande åt htc one x. Men vi får se!

    • http://www.partypinglan.se Tess

      One X ska visst vara fin den med. Inte mycket som skiljer lurarna åt! Har du valt än? När ska du byta?