There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sats, det är slut mellan oss nu

- juni 19, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Tiden har gått så snabbt så jag har inte ens reagerat över att den 12/6 har passerat. Vad hände då undrar ni givetvis, och svaret är att det var sista...

Tiden har gått så snabbt så jag har inte ens reagerat över att den 12/6 har passerat. Vad hände då undrar ni givetvis, och svaret är att det var sista dagen mitt Sats-kort gällde. Nu är det slut. Över. Finito. Och det är klart, det är ingen stor grej, egentligen, fast lite.

För det var en jättestor grej när jag skaffade kortet. En ny dörr i mitt otränade liv öppnades och den ledde till både bra och dåliga minnen.

På plussidan hittar vi en modigare Tess, som tränat hårt och regelbundet under lång tid. Som inte är rädd och osäker alls i samma utsträckning längre. Jag som hade lite social-fobi tidigare, har nu snarare blivit precis tvärt om, jag kan inte få nog av det. Och mina fina vänner, träningskompisar och instruktörer, de kan ingen ta ifrån mig. Så grymma människor som fått en egen plats i mitt hjärta.

På minussidan finns det egentligen bara en att hitta. En enda person. Som lyfte mig och fick mig att må så bra tills det inte passade henne längre. Hon borde ha minus på karmakontot så det räcker till för kommande generationer.

Det var inte tack varje henne som jag skaffade mitt Sats-kort men det är på grund av henne som jag sa upp det. Hon låtsas som om vi aldrig känt varandra och jag klarar inte av att bli förpassad från den man ringer till och gråter hos, till den som inte längre finns. Jag överlever inte om jag stannar kvar, så känns det. Jag dör lite innuti, varje gång vi ses. Varje gång hon inte erkänner att jag finns, att vi har en historia, så gör det ont i mig. För jag tyckte om henne, innan hon blev så elak.

Så det är kanske en baggis, men för mig är det slutet på en väldigt speciell tid i mitt liv. Nu är det över.

Sats, det är slut mellan oss nu. Kvar står jag lämnad trasig.