There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Seminariet Ett rikare liv

- januari 19, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det är svårt att sätta fingret exakt på vad det var som var så himla bra. Kanske var det det att det var så roligt, att det bjöds på så...

Det är svårt att sätta fingret exakt på vad det var som var så himla bra. Kanske var det det att det var så roligt, att det bjöds på så många skratt. Kanske var det igenkännandefaktorn och känslan av att det var ju precis just mig han talade om. Kanske var det alla aha-upplevelser. Eller kanske all of the above.

Hur som helst så var det väl spenderade två och en halv timme på Scandiabiografen, på Drottninggatan i Stockholm. Seminariet heter ”Ett rikare liv med Balansekonomi”, och det var Charlie Söderberg från Lyxfällan, originalet, som pratade.

Ett rikare liv, var precis det seminariet handlade om. Och då inte bara rik som i reda pengar utan rikedomar som hälsan, som tid med familjen, som att ha råd, tid och möjlighet att göra det man vill. Rikedom som i att kunna leva sina drömmar, och hur man kommer dit.

Själva seminariet bjöd inte på några lösningar men många aha-upplevelser. I mångt och mycket fick jag se saker från ett helt annat håll än det jag är van vid och det var inspirerande och mycket intressant. Det fick mig att tänka om, att fundera i andra banor och ifrågasätta hur min ekonomi ser ut idag och vart jag egentligen skulle önska att jag befann mig.

Vad vill jag göra med mitt liv?

Vad är rikedom för mig?

  • Lite tid – Mycket pengar = VD
  • Mycket tid – lite pengar = Arbetslös
  • Lite tid – lite pengar = Arbetare
  • Mycket tid – mycket pengar = Rik

Har ni två och en halvtimme över så gå. Jag tyckte att det var värt tiden.

För gratisbiljetter gå till www.balansekonomi.se och uppge koden semrekommendation.

Berätta för mig sen hur ni tyckte att det var :)