There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Shoppa på Ebay

- oktober 1, 2012 - by , in shopping, with no comments -

Jag har en svart liten väska som är perfekt på många sätt. Sådär precis lagom stor oftast, men emellanåt räcker den inte till. Ibland känner jag att jag vill ha...

Jag har en svart liten väska som är perfekt på många sätt. Sådär precis lagom stor oftast, men emellanåt räcker den inte till. Ibland känner jag att jag vill ha en större väska. Sen har jag en jättesnygg röd Gollaväska, som är perfekt när Ipaden ska med ut, men förutom IPad och laddare och lite småprylar så får det inte plats så mycket mer, trots att den är ganska stor. Den är som vilken datorväska som helst, rätt välstoppad.

I helgen letade jag bland butikernas utbud efter en större väska än min svarta, som hade några fack och som jag tyckte var snygg, men det var svårt, väldigt svårt att hitta nåt jag gillade. Den enda jag egentligen föll för var en svart läderväska från Vera men prislappen föll jag inte för.

999 kr.

Så jag tänkte att jag kan sy en väska åt mig och började söka på Internet efter bra modeller. Efter några timmars letande insåg jag att jag dels inte har tid med några syprojekt och att jag dels säkert kunde hitta en väska som fyllde mina önskemål och som dessutom skulle bli billigare än bara materialet till en egen väska.

Till slut hittade jag denna på Ebay.

Inte exakt vad jag egentligen letat efter men jag gillade den. Och den ser ut att vara i ”A4″ storlek, vilket definitivt är större än min lilla svarta. På bilden är den armegrön men jag ville ha en svart. Och det fanns.

Jag hittade även denna som jag gillade men som inte fanns att köpa just nu.

Och den här tyckte jag var rätt cool, men en sån kan jag lätt sy, om jag nån gång känner ett behov av den.

Nu är min väska beställd och om några veckor lär den dyka upp i brevlådan. Får se om den motsvarar mina förväntningar. 321 kr kostade den i alla fall, inkluderat frakten, så det blev inte så dyrt i alla fall.