There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Shopping

- maj 8, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Maken och jag har handlat bars. 2.7 kg bars för att vara exakt. Det här är mina bars, Maken har lika många han. Jag har köpt Swebar cocos som jag...

Maken och jag har handlat bars. 2.7 kg bars för att vara exakt.

2014-05-08 19.42.06

Det här är mina bars, Maken har lika många han. Jag har köpt Swebar cocos som jag tyckte var skitgoda och några Atkins bars. Inte som måltidsersättning utan mer som ett lite mer kontrollerat fika.

2014-05-08 19.42.19

Den här har jag inte shoppat utan den fick jag hemskickad från Löfbergs Lila för att jag reklamerade den andra jag hade som läcker lite vatten. Superbra service från Löfbergs Lila!

20140507_143528

Det här är tre nya armband till min FitBit Flex och dom har jag shoppat. Mitt enda armband som jag hade har gått lite sönder, så det ska jag också reklamera, men under tiden så köpte jag några nya så jag inte tappar den lilla dongeln! För det skulle ju va sjukt surt!

Sen har jag faktiskt shoppat lite mer. Lite kläder från Ellos, deras Áhkká kollektion som jag är helt kär i. En rosa fleece, en blå tröja och en kjol. Beställde ännu en storlek mindre än sist så vi får se om det passar, men jag måste ju testa. Fortsätter jag som jag har planerat att göra med kost och träning så är det ingen idé att köpa kläder som blir för stora innan sommaren är slut.

Jag har också shoppat ett par svarta läderhandskar på Ebay idag. Min Lilla T har stora händer som far sin och har väldigt svårt att hitta handskar som passar. Så jag letade fram ett par i storlek XXl (borde motsvara 12-13) och beställde dom. Han önskade sig ett par svarta skinnhandskar så det är vad det blev.

$(KGrHqV,!qMFJEKG2Cr5BS(DP5VH,!~~60_57

För några dagar sedan köpte jag dessa från Ebay också. Tycker de är sjukt söta och de var svåra att hitta i Sverige. Hittade bara en butik i Sverige som verkade ha dem i lager och då kostade de mer än dubbelt så mycket som dessa som skickas från Israel. Exakt samma produkt!

$(KGrHqZ,!k4E66-TY7,NBPFB,!jv7w~~60_57

Det är så himla enkelt att handla på nätet men ibland är det lite för enkelt för att plånboken ska va nöjd….