There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Shopping

- september 23, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag shoppade inte så mycket i Turkland. Inte för att det inte fanns att välja på utan snarare för att jag vet att alla kopior oftast är så dålig kvalitet...

Jag shoppade inte så mycket i Turkland. Inte för att det inte fanns att välja på utan snarare för att jag vet att alla kopior oftast är så dålig kvalitet att de ändå inte håller när de ska hamna i tvättmaskinen.

Ed Hardy kopiaMen nåt behövde jag ju ha med mig hem så det vart ett par presenter till Darling och några saker till mig själv.

Jag köpte ett rosa badlakan, som var jättesnyggt och perfekt att bre ut på solstolen.

Sen köpte jag ett par Ed Hardy t-shirts och ett Ed Hardy skärp. Ja och så köpte jag en väldigt rosa Pashmina sjal. Den är grymt najs.

Ed Hardy kopia

Vinterjacka

Igår shoppade jag dessutom en vinterjacka. Tog mig igenom hela förra vintern i en tunn vårjacka med lager på lager principen. Jag hade ibland två fleecear under och en tjocktröja.

Jag ville helt enkelt inte shoppa en jacka för de jag gillade kom jag inte i och det var inte roligt att shoppa nåt jag inte ville ha.

Så förra vintern kollade jag in en Peak jacka för drygt 3000 kr och sa att nästa år ska jag banne mig köpa mig en dyr och snygg jacka. En snygg jacka vart det, men ingen Peak, plånboken vägrade. Så det vart en billigare variant men det gör mig inget.
Den är snygg och jag kom i den.

Det var den första jackan jag provade och jag gillade den med en gång, så den fick följa med mig hem.

Vinterjacka Ed Hardy kopia
Vinterjacka
  • http://bjj-bloggen.posterous.com Mattias

    Dagens outfit, där kom den!

  • labelle

    Nice!