There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Singstar lördag!

- november 16, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Slö söndag och läkarbesök på Måndagen… Jag drog ihop ett spontant litet Singstarparty i lördags och vi sjöng tills en av deltagarna somnade och resten av oss inte var långt...

Slö söndag och läkarbesök på Måndagen…
Jag drog ihop ett spontant litet Singstarparty i lördags och vi sjöng tills en av deltagarna somnade och resten av oss inte var långt ifrån…

Singstar

Singstar

Det började med att Eva skulle komma ut på kvällen och umgås lite men jag kunde inte motstå att bjuda in fler på Chili Con Carne och Singstar.

Karin och Nicklas kom,  så med nästan hela familjen samlad var vi 8 runt matbordet .

Chili Con Carne och Singstar

Chilin fick bra omdöme och sången startade strax efter 21. Vi hade det jättetrevligt och till och med Darling kom upp i rätt sjysta poäng emellanåt. Klockan var nog runt 3 när vi började plocka ihop.

singstar Eva

singstar Eva

Alla stannade kvar så vi knökade ihop ungarna och lånade ut ena barnrummet till våra nattgäster. K & N drog rätt tidigt på söndagsförmiddagen, men Eva stannade kvar och vi tillbringade större delen av dagen framför tv:n och kollade på film.

Min vän Alex

Framåt eftermiddagen ringde jag Alex och frågade efter mer filmer och han var snäll som alltid och fixade fram mer att kolla på.

singstar Karin & Nicklas

singstar Karin & Nicklas

Jag åkte hem till honom vid 19 tiden för att hämta filmerna och det var nog tur att jag fick komma ut en sväng för vid det laget var jag sjukt rastlös.

Det säger en del när jag gärna sätter mig i bilen (utan sällskap) för att ge mig ut i dimman och köra, men det var härligt! Så sjukt, men så blir det när jag försöker sitta och häcka en hel dag framför tv:n.
Jag har alltid varit lite rastlös av mig men sen jag började träna så har det blivit värre. De dagar jag inte tränar känner jag oftast mig rastlös och i behov av att göra något i alla fall.

Måndag

singstar Darling

singstar Darling

Eva stannade kvar en natt till och idag följde hon med mig till stan och Olmed där vi skulle träffa en läkare tillsammans med Lilla R.

Sen körde jag Eva hem och jag och Lilla R åkte till Haninge Centrum för att äta sushi. Det var supermumsigt! Det lilla hålet i väggen, mitt emot bolaget har Haninge Centrums bästa sushi. Rekommenderas.

Vi hade lite småsaker att ta tag i  så det vart ett besök på Apoteket och ett på Lidl innan vi gav oss av hemåt.

singstar Party Pinglan

singstar Party Pinglan

Jag skulle gärna träna på Måndagar ibland men simhallen är stängd och ingen av de klasser som går på Sats Haninge på Måndagar är något jag har provat på.

Jag funderar på att kolla in Core eller Core puls klasserna men har inte riktigt kommit mig för än. Det borde räcka med 6 pass i veckan för en som aldrig tidigare tränat kan man tycka ;-)

 • http://www.partypinglan.se Tess

  Jag håller med! Superkul, vi borde göra det snart igen :)

 • Karin

  Ja det var väldigt trevligt! Jag tyckte nog att du kom igång ganska bra med sjungandet Mattias. Detta måste vi göra om igen snart. Sällskapet var som vanligt roligt och trevligt med eller utan ”stingstar”.

 • http://www.spinell.se Mattias

  Grymt kul var det med stingstar. Fast sällskapet var roligast. Är inte helt förtjust i sjungandet dock – men man kan ju ha kul ändå

 • Eva

  Tack själv för en toppenhelg!