There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sista veckan!

- maj 5, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

När jag började för 13 veckor sedan skulle jag köra i 6 veckor. Då var jag orolig för att jag ens skulle klara 6 veckor, men det gjorde jag, och...

När jag började för 13 veckor sedan skulle jag köra i 6 veckor. Då var jag orolig för att jag ens skulle klara 6 veckor, men det gjorde jag, och lite till. Nu är det vecka 14 och sista veckan!

Fasen vad skönt det känns och vad stolt och glad jag är över att jag ska få göra ett avslut på den här perioden. Det är inte bara sista veckan innan mål viktmässigt utan även träningsprogrammet går in i sista veckan.

Min plan för sommaren har jag redan gjort och jag är redo att hoppa på den direkt.

Idag var näst sista invägningen och vågen visade 71.8 kg. Minus 2 kg sedan förra veckan! Jag är givetvis supernöjd med det! Att plocka 1.8 kg till nästa vecka är inte omöjligt men jag är inte helt säker på att min kropp vill va med på det. Vi får se.

Jag kommer i vilket fall inte köra nåt annat än det jag gör bara för att få ett bättre resultat, långsiktighet är bättre. Däremot kanske jag slänger in nåt extra träningspass om jag hinner med det.

Veckan för övrigt är fulltecknad med hundar och hela helgen ska jag på seminarium.