There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sjuk?

- november 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag brukar bli sjuk max en gång per år. Nu undrar jag om det är dax? Ont i huvudet och känner mig febrig och hängig. Dessutom har jag hostan from...

Jag brukar bli sjuk max en gång per år. Nu undrar jag om det är dax? Ont i huvudet och känner mig febrig och hängig. Dessutom har jag hostan from hell på nätterna så jag får inte sova.

Men det ger sig säkert. Imorgon när jag vaknar mår jag nog bra. Det brukar vara så. Jag känner mig säkert risig bara för att jag är trött.

I vilket fall har jag inte tid att bli sjuk nu. Jag har massor med jobb och ingen som kan ta min plats. Vi är redan kort om personal på jobbet. Dessutom är det så roligt, nu när jag skapat mina egna rutiner och jobbet flyter på. Det är så skönt att ligga före. Och jag trivs otroligt bra med att jobba med Oskar.

Nä, vi glömmer den där känslan. Imorgon är jag frisk! Så det så!

Idag har jag jobbat. Varit på UTVS. Fått beröm. Handlat. Varit två gånger i zoobutiken för att vi kom hem med fel hundfoder. Betalat räkningar, rensat pappershögen, ätit middag, ätit godis. Faktiskt har jag ätit en glass också. Mycket socker, men det är för att bli av med huvudvärken. Socker, kaffe och Ipren. Det funkar bäst mot vanlig huvudvärk. Mot migrän har jag andra mediciner.

I natt ska jag ta dubbel dos Noskapin och hoppas att jag får sova. De där lite mer potenta hostmedicinerna tål jag inte så jag håller mig till Noskapin.

Gonatt!!!