There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sjukt bra folkmetal

- mars 23, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag har gentligen bara en sak att säga er idag. Fasen vad bra de var, MIDVINTERBLOT!!! Och fasen vad glad jag är för att de gick vidare till final! Så...

Jag har gentligen bara en sak att säga er idag.

Fasen vad bra de var, MIDVINTERBLOT!!!

Och fasen vad glad jag är för att de gick vidare till final! Så sjukt värda det är dom! Och jag hade så jäkla ont i fötterna igår i mina snygga högklackade skor. Och det var så kul att återse gamla vänner. Och jag hade så himla najs sällskap! Och jag skulle köpa deras skiva genast om de bara hade nån att köpa!

Och när det är dax för final, kommer jag garanterat finnas på plats!

Snurrigt i mitt huvud idag.