There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sjukt bra helg!

- oktober 21, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I fredags efter jobbet träffade jag upp Maken och en kompis för en öl innan vi hoppade på Birka Paradise tillsammans för en skaldjurskryssning på Östersjön. Vi satt på Bishops...

I fredags efter jobbet träffade jag upp Maken och en kompis för en öl innan vi hoppade på Birka Paradise tillsammans för en skaldjurskryssning på Östersjön. Vi satt på Bishops Arms och jag drack Brooklyn Lager.

Strax före 17 åkte vi till Slussen och promenerade till Birkaterminalen och mötte upp ännu en i vårt sällskap. Reseledaren checkade in oss och vi klev ombord på båten som tuffade ut i skärgården kl. 18 och då satte vi oss till bords med faten fulla med skaldjur.

Det var väldigt gott. Klart prisvärt.

Vi drack Gula Änkan och bara njöt.

Efter det fortsatte kvällen med öl och drinkar långt in på småtimmarna.

Båten kom i land 15.45 och vi sa tack och hej till vårt sällskap och fortsatte själva till Beefeaters Inn. Maken och jag drack öl och åt middag, fish and chips som var perfekt!

När klockan närmade sig 19, var vi bägge aströtta så vi beslutade oss för att röra på oss. Vi promenerade längs med Götgatsbacken ner till Medborgarplatsen och satte oss i cocktailbaren på Scandic Malmen. SHIT vilka sanslöst goda drinkar. Helt galet!!!

Jag har aldrig druckit bättre drinkar och vi satt perfekt i baren, precis där bartendrarna monterade ihop alla drinkarna så vi hade det jätteroligt när vi gissade drinkar och spritsorter. Det var otroligt roligt att se hur sjukt duktiga de var på att blanda drinkar och dessutom var de jäkligt trevliga.

Timmarna gick och vi satt kvar och testade drinkar. Dyrt blev det, men sjukt gott!!!!

Klockan var närmare halv två på natten när vi bröt upp och gick till tåget. Sen stöp vi i säng och somnade innan vi landat tror jag.

Idag ska jag se Sabaton på Arenan! Det ska bli skitroligt! Min typ första konsert om jag räknar bort Rockstad Falun som ju var en lite annan typ av spelning. Jag var på Europe på Hovet om jag inte minns fel när de körde sin Final Countdown turné på 90-talet. Det är enda gången. Då stod jag längst fram och det var jätteroligt!

Efter det har jag undvikit konserter eftersom jag inte har varit så intresserad. Men nu känns det jätteroligt!

Så det lär väl bli lite fest idag med!