There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Skönt med lite avbrott i allt det gråa

- februari 9, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Vilken dag det har varit. Underbart! Fler såna dagar tar jag tacksamt emot. En glad dag, eller en glad Tess i alla fall. Ett tag trodde jag nästan jag inte...

Vilken dag det har varit. Underbart!
Fler såna dagar tar jag tacksamt emot.
En glad dag, eller en glad Tess i alla fall.
Ett tag trodde jag nästan jag inte skulle bli glad nåt mer.

Först var Älsklingen hemma på förmiddagen så vi kunde äta frukost tillsammans. Eller han åt i och för sig tidigare än jag men jag fick ändå sällskap när jag väl åt.

Sen hade jag en fika dejt som var hur trevlig som helst och klämde en latte som var riktigt god, men inget fikabröd!

Daily Burn

Nutrition GoalsUnder dagen har jag börjat använda mig av DailyBurn för att hålla koll på min kost så jag har lagt ner massor med tid på att komma igång och fylla i gårdagen och dagens mat. Det ser bra ut och istället för att bara hålla koll på kalorierna ser jag nu också kolhydrater, fett och proteiner.

För er som har Iphones har de även en smidig app men vi Androider vi får vänta. Ingen app finns ute än. Dock funkar det alldeles utmärkt att bara sufra till sidan och använda den som den är. Luras inte av att allt är på engelska, det finns massor med livsmedel på svenska inlagt i databasen och den växer för varje dag.

Det tar ett tag att komma in i det hela. Valmöjligheterna är enorma men ge det tid så ska ni se att det är ändå ganska enkelt att hålla på med.

Härligt pass, härliga vänner!

Jag hann äta en tidig middag idag. 16:30 var det middagsdax och när klockan hade passerat 17:30 rattade jag Loppan mot Farsta och ett grymt Body Combat pass. Ap-jobbigt, ap-roligt!!!
Efter passet fick jag ett ”-Bra jobbat!” av Marco, instruktören på Onsdagarna, och det var precis så det kändes, som att jag jobbat bra!
Lite eftersnack med vänner och sen köra hemåt igen. -6 grader och kallt ute.

Kvällen

Väl hemma åt jag upp det av middagen jag inte orkade äta innan träningen, fyllde på med vatten och slängde träningskläderna i tvättmaskinen.
Nu blir det snart soffan och en film, sen ska jag sova gott hela natten har jag tänkt.
Jag hoppas Torsdagen kommer bli precis lika bra. Träningsmässigt bjuder den på Piloxing.
Det ser jag fram emot!