There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Skräll!

- januari 27, 2014 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Jag börjar faktiskt tröttna på Facebook. Jag förstår om ni sätter morgonkaffet i halsen nu. JAG tröttna på FACEBOOK! Det är chockerande! Men det är sant. Dock kommer jag inte...

Jag börjar faktiskt tröttna på Facebook. Jag förstår om ni sätter morgonkaffet i halsen nu. JAG tröttna på FACEBOOK! Det är chockerande!

Men det är sant. Dock kommer jag inte lämna in där i första taget. Jag är alldeles för nyfiken för att klara av att ställa mig utanför. Sen är det en väldigt bra marknadsföringsplattform och ett ypperligt sätt att hålla kontakten med folk.

Det är bara den här evigt glammiga bilden som jag är så less på. Folk som ALDRIG mår dåligt, som visar upp dyra resor, lyxiga middagar, nya prylar eller världens jetset-liv, fast jag vet att det finns en annan sida också. Men misslyckanden, att må dåligt eller ha ont om pengar, sånt skryter man inte ut på FB. Visst e man sjuk ska givetvis alla veta, så att man kan få hundra kramar, men mår man dåligt i själen eller det knakar i förhållandet, då läggs locket på.

Och det är inte det att man ska bara hiva ut alla sina privata problem till allmän beskådan, utan snarare det faktum att tittar man i ett flöde så verkar ingen ha några problem alls, någonsin. Alla är alltid samstämmigt trötta en måndag, glada en fredag, och lägger upp bilder på lyxiga middagar eller taggar hundra vänner för att visa att man minsann är himla poppis.

Jag är trött på att det är så mycket yta jämfört med hur mycket verklighet som inte syns. Och jag är kanske inte bättre själv. Det jag kan säga är väl att mina inlägg blivit långt mycket färre den senaste tiden och mest handlat om jobb och hundar.

Kanske är det bara jag som är gnällig. Måndagsgnällig, så passande ;)

Nåja. Jag har haft en bra helg. Var på ett väldigt trevligt 40-års kalas med supergod mat och roliga gamla minnen. Jag har också hunnit fika med Maud, väldigt trevligt! och handla några nya koppel, sele, halsband och sånt till dogsen. Kul att testa nytt och hitta verktyg som fungerar!

Veckan som kommer är hyfsat lugn. 6 hundar/dag ungefär. Jag ska samtala med försäkringskassan om vårdbidrag, gå på utvecklingssamtal och låta Maken köra runt mig så ofta som möjligt. Det är sjukt roligt att han är så snabblärd och duktig när det kommer till bilkörning. Sen blir det Ullared till helgen. UNDERBART!

Godmorron på er!

 

 

 • Martina

  Hej vännen,
  Jag håller med till viss del.
  Själv tycker jag många gnäller över hur dåligt de mår för att få sympati och när deras ungar är sjuka hit och dit! Sen så ska de skrytras hit och dit ja.
  Men gillar man inte sånt så ska man nog ta bort sitt konto eller sätta limited profile, det gjorde jag på några för jag orkade inte se deras uppdateringar mer.
  Facebook är nog mycket till för sånt numer. Sorry.
  Du måste bli tokig på mig också som checkar in när jag tränar? :)
  Jag checkar in när jag vill och har lust och framför allt kommer ihåg. Om nån störs sig på det, so be It!
  Kul att det går bra med ditt nya företag. och att du vågade anmäla dig till Ullareds resan. Du kommer garanterat ha super kul
  sköt om dig

  • PartyPinglanSE

   Mig gör det inget att du checkar in och tränar!!!! En bra påminnelse om att jag själv ska ta tag i min träning nångång ;)
   De jag tröttnat på på FB har jag tagit bort helt. Ingen idé att ha folk man bara stör sig på i sitt liv. Och jag håller helt med dig! Störs man av nån så äör det upp till en själv att göra nåt åt det.

   Miss you babe!
   Vi borde fika :)
   Kram på dig!

   • Martina

    Men du går ju massor varje dag. Det är superbra och snacka om mycket härli frisk luft du får. :)

    Ja det måste vi snart
    var ju jättelänge sen nu igen