There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snabbgenomgången

- juli 12, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I måndags var jag hos Madde och fikade och firade Julia som fyllde 13 år. Eva hade sovit kvar sedan helgen i Västerås och hon följde med när dagen började...

I måndags var jag hos Madde och fikade och firade Julia som fyllde 13 år. Eva hade sovit kvar sedan helgen i Västerås och hon följde med när dagen började med att vi besökte S:T Eriks ögonsjukhus med Lilla T som efter en rutinkontroll fick nytt glasögonrecept.

Efter fikat hos Madde skjutsades Eva hem och sedan drog jag, Maken och Lilla T till Handen för att fixa småsaker. Bland annat beställdes nya glasögon. En nätt liten kostnad på i runda slängar 5 loppor. Sedan hem och dö lite i soffan. Vädret var jättefint, som gjort för en kväll på stan men jag orkade verkligen inte.

I Tisdags däremot så mötte jag upp Eva och Madde vid Mariatorget med vin, ost och kex. Vi hade en grymt trevlig kväll på ett par filtar på mariaberget med fin utsikt över stan, gott vin och mycket skratt.
Vi gjorde varsin lista med saker vi ska ha gjort i sommar, där några saker kanske eller kanske inte var helt genomtänkta.

Sen gick kvällen över till natt och det vart ett kaos utan dess like som satte djupa spår i mig.

I Onsdags åt jag och Fisen lyxlunch i Farsta, följt av lite snabb shopping och sedan for vi ut till Madde igen. Jag har satt upp en blogg åt Madde som ni hittar på Galenpannan.se och jag gav henne en snabbkurs i WP, samtidigt som jag gjorde alla grundinställningar och letade tema enligt hennes önskemål. Men vi började med det bästa av allt!

VI KÖPTE BILJETTER TILL ROCKSTAD FALUN!

Det ska bli så sjukt roligt! Så när jag kom hem från Madde, direkt efter middagen tvingade jag ut Maken i förrådet för att hjälpa mig att inventera campingprylar. Jag var rätt säker på att jag hade det mesta och det stämde bra. 2 ordentliga ryggsäckar, 2 liggunderlag, 2 sovsäckar, 2 luftmadrasser, 2 lampor och ett tält för 4 personer.

Lilla R hävdade snabbt att det var inte alls lika coolt att campa med luftmadrass, en riktig campare sover direkt på liggunderlaget, men det skiter jag i. Jag är ju inte direkt nån van campare och även om jag envist hävdar att jag gillar att campa så skrattade både Eva och Maken åt tanken på när jag sov i tält sist och höll på att frysa ihjäl så jag hade dessutom en elektrisk filt som jag sov på.
Det är ju inte mitt fel att jag alltid fryser!

Nå, nu blir det ingen sån lyx. Det finns varken tillgång till el eller tillåtelse att elda/grilla så det blir vad det blir. Jag tror det kommer gå hur bra som helst, så länge som det är varmt och soligt ute. Blir det kallt och regn, ja, då kommer jag frysa! Men luftmadrass tänker jag ta med i alla fall!

Dock saknades det ett par stolar i min campingutrustning så det ska inhandlas.

Idag har jag tvättat lite, och letat runt på nätet efter bra pris på campingstolar och hittat lite olika alternativ. Sen har jag gjort listor på saker jag behöver göra, som hämta ut paket, köpa hundgodis, handla mat osv. Tråkjobb, men det behöver ju bli gjort i alla fall.

Tältet som jag hämtade in från förrådet igår,har jag inte testat så framåt kvällen tänkte jag slå upp det bara för att se att alla pinnar finns kvar.

Ska bara ta en kopp kaffe till först, innan jag sätter fart!