There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snart e jag i mål….

- maj 7, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Godmorgon på er alla! Idag vaknade jag med samma molande huvudvärk som dök upp igår em/kväll. Vet inte om det är vätskebrist, fast jag dricker en del vatten, eller om...

Godmorgon på er alla!

Idag vaknade jag med samma molande huvudvärk som dök upp igår em/kväll. Vet inte om det är vätskebrist, fast jag dricker en del vatten, eller om det är nåt annat som stör. Pollen var det nån som föreslog.
Nåja, jag motar bort det med lite piller och mer piller senare om det behövs.

Idag har jag fullt upp med hundar. Efter jobbet, när jag kommer hem igen vid 14:30 tiden är det bara att svida om till träningskläderna och ta det där näst sista passet, Vecka 8 pass 2.
Efter det blir det hopp i duschen och sen laga middag.
Dessutom behöver jag åka till Bauhaus och köpa en dörr och lite slippapper och via Ica och hämta ett par paket så jag får väl göra det medan ungarna käkar.

Den här sista vändan med viktminskning har jag märkt så otroligt stor skillnad på hur jag tänker, prioriterar och fokuserar. Bara det att jag är inne på åttonde veckan av löpträningen och inte har missat ett enda pass, oavsett hur mycket jag har haft att göra!! Det är helt sanslöst! Och jag har inte ens reflekterat över det förrän nu! Det har fallit sig helt naturligt för mig att prioritera så att passen blivit gjorda varje vecka, utan att jag tänkt så mycket på det.

Jag har verkligen hittat hem i mig själv.

Ända sedan jag var liten har jag drömt att jag kan springa. Alltså på nätterna har jag haft en återkommande dröm där jag springer, långt och enkelt! Så jag har alltid trott att nån gång är det meningen att det är så det ska vara. Först nu verkar jag hittat rätt väg.
Dagens pass kändes hyfsat enkelt när jag kollade igår vad jag skulle göra och det känns helt ok. Utmaningen kommer på fredag!

En annan träningsrelaterad sak jag kom på häromdagen var ytterligare en sorts pass att ta till under sommaren för att göra mina boot-camp veckor lite hårdare eller bara för att blanda upp springandet med lite annat. Jag körde ju FitnessFighten för ett par år sedan och där körde man träning 60 minuter varje dag i en månad. Träningspassen var asjobbiga och hur tunga som helst men det allra bästa med dom var att man jobbade i stort sett bara med sin egen kropp. Det var träning man kunde göra var som helst och nästan helt utan prylar. Ett kvastskaft eller lämplig pinne och några hantlar var allt som behövdes.

Så jag tänkte att jag ska knåpa ihop några såna pass åt mig med utgångspunkt i mina träningsanteckningar jag har från den tiden och köra dem utomhus. Jag tror jag glömde skriva det förut men från nu och till September har jag bokat in boot-camp veckor åt mig själv ungefär var 4-5/e vecka!

Jag siktar på att verkligen hålla kilona jag tappar borta!

Ja, jag har verkligen hittat hem i mig själv. Det känns som om jag äntligen har alla pusselbitarna så att jag kan slutföra pusslet.
Det finns dock en sak som fortfarande stör mig.

Jag saknar min Eva. Min tidigare bästis under många år. Kan inte fatta att det är snart två år sedan vi pratade sist och att hon fortfarande inte vill ha kontakt med mig och inte ens vill försöka lösa problemen. Mår hon bättre så här, så fine! Det är bra om hon mår bra, jag vill att hon ska må bra, men det är ändå tomt i mitt hjärta. Jag antar att det går över med tiden och jag försöker verkligen att lämna henne och den tiden bakom mig. Ingen idé att lägga energi på saker som jag inte kan påverka.

Men som alltid, så tar det den tid det tar innan min själ släpper taget. Det kan ta flera år till, eller inte. Jag vet aldrig, jag bara följer med.
Det tog två år innan jag lämnade Inka bakom mig. Också det en vän som lämnade mig. Och hon var ändå en kortvarig bekantskap om man jämför med Eva.
Så jag är beredd på att det kan ta ett tag det här.

Hoppas ni alla får en superfin onsdag!

6863_20121101_121836_tumblr_m6njbhoqhA1rs9omco1_500[1]