There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snart normalviktig alltid skitviktig

- januari 22, 2011 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag kände att det var läge för en förändring på bloggen. En hemmafrus bekännelser var det länge sedan jag skrev om. Livet är helt enkelt inte så rafflande som hemmafru...

Jag kände att det var läge för en förändring på bloggen. En hemmafrus bekännelser var det länge sedan jag skrev om. Livet är helt enkelt inte så rafflande som hemmafru som man kan tro. Ingen affär med brevbäraren, ingen pool som kan rengöras av nån sexig poolskötare, inte ens några stekheta singelgrannar att flukta på.

Lika bra är väl det. Jag gissar att vi skulle slåss om vem som ska vara hemma annars.

Fast de där vingarna känns väl som att de kommer vara lite ivägen eller?Att bli skitviktig

Så jag började fundera vad bloggen handlar om egentligen, och det är ju om mig. Om mitt liv, om min vikt, om allt som cirklar runt mig.
Mitt JAG har fått mer plats, från att jag själv knuffat undan det under många år, har jag lyft fram mig själv och börjat prioritera mig på ett helt annat sätt.

Jag har blivit skitviktig på ett jäkligt bra sätt.
Utan det hade jag stått och stampat på samma ställe fortfarande.
Jag behövde bli skitviktig för mig själv, för att våga gå vidare, våga prova på, våga lyckas.
Det är en dröm att leva som normalviktig med alla nya möjligheter det innebär och samtidigt är det enormt läskigt.

Nya alternativ

Jag har aldrig gjort det förr.
Mina gamla referensramar och förhållningssätt funkar inte riktigt. Det är läskigt att våga välja nya vägar, sånt som tidigare inte ens fanns med bland alternativen.
Snart normalviktig är ett sånt alternativ. Som jag aldrig tidigare vågat hoppas skulle bli min verklighet och ändå är det dit jag är på väg.

Det kräver att jag tänker till. Det klassiska är att man annars sätter krokben för sig själv och aldrig når målet för att man är rädd för vad målet ska komma att innebära.
Så vill jag inte ha det.
Jag vill verkligen komma hela vägen fram och sen vill jag fortsätta vidare. Jag vill hitta modet att leva livet fullt ut utan att känna mig så enormt begränsad av min vikt, min storlek och min feghet.

Lovely!

Nu ska jag iväg och köra BodyCombat. Inget jag hade ens i tankarna för ett år sedan. Nu är det som en drog, jag älskar det.
Sen blir det till att hämta upp middagssällskapet och korka upp vinet. Eller skruva av plastkapsylen, jag har köpt vin på tetrapak.
Chili con carne, bröd, vin och goda vänner. Livet är rikt!

Trevlig lördag önskar jag er alla.
Glöm nu inte att kolla in nya ”loggan”, högst upp på sidan.