There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snart på Tradera?

- februari 17, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Jag har funderat på Tradera auktioner…Skulle det vara intressant med en Spastugan auktion i veckan där ni får chansen att köpa en produkt till ett riktigt bra pris? Tradera är...

Jag har funderat på Tradera auktioner…Skulle det vara intressant med en Spastugan auktion i veckan där ni får chansen att köpa en produkt till ett riktigt bra pris?

Tradera är roligt. Jag handlar där lite nu och då. Det är spännande med budgivningen speciellt om man råkar vara några som vill åt samma fynd. För säljaren är det ett perfekt sätt att sälja av allt man inte längre behöver.

Det borde gå att sälja det mesta, jag har i alla fall sett en del riktigt konstiga föremål till salu på Tradera. Dessutom kan du ju välja att rikta dig mot en bredare publik och nå utanför Sveriges gränser.
Ja man kanske kan säga att möjligheterna är ”gränslösa” :D

Så om ni har funderat på vad jag hållit på med de senaste dagarna när jag inte har bloggat men bloggen från och till sett annorlunda ut så är det just detta. Jag håller på att se hur jag snyggast och enklast kan integrera en Tradera auktion här på bloggen så att ni kan hitta dit när jag väl sätter igång.

Har ni tips, idéer eller förslag om vad jag ska auktionera ut eller hur lång en auktion ska vara eller vilken/vilka veckodagar den ska hållas så svara genom att kommentera nedan.

 • http://www.3do.se Sam

  Tradera äger! Var med innan de blev riktigt stora och köptes upp av e-bay, innan de hade tv reklam och 50 000 besökare per dag :)
  Tog mig igenom studietiden utan lån pga tradera hehe!

 • http://www.lakris.se anna

  Tradera är skoj ! =)

  Jag är absolut ”hooked” på det stället, stamm kund liksom.

  // Kram