There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snö gå och dö

- mars 20, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag har jag bokat rekond för Priusen. Jomentjena! Kul att det blev vinter just idag! För övrigt är det inga problem. Jag har ju lilla bilen att åka runt i....

Idag har jag bokat rekond för Priusen.

Jomentjena! Kul att det blev vinter just idag!

För övrigt är det inga problem. Jag har ju lilla bilen att åka runt i. Men det är inte den som ska rekondas….GRRRRR!

Måndagar är dagen jag väger mig. Men ibland fuskar jag lite och väger mig på en torsdag. Bara för att se åt vilket håll det går liksom. Idag var jag givetvis nyfilken, efter helgens +2.4 kg så jag ställde mig på vågen. Bara 2 hg kvar av mitt plus!!! Fasen vad najs!

Det betyder att med lite tur så har jag gått ner till samma vikt som jag hade i fredags, på Måndag. Och det är jag fullt nöjd med!

Jag har inte märkt av några större biverkningar efter helgen annars. Det är skönt. Att fortsätta med påsarna har inte varit nåt problem, kanske att jag har känt mig lite hungrigare än vanligt. Det har jag löst med ett tillägg av kelpnudlar, vilket ger mättnadskänsla men knappt nån extra energi eller kolisar.

ÄNTLIGEN känner jag att jag bestämmer över maten och inte tvärtom!

Efter dagens hundar ska jag tillbringa 4 timmar i Kungens Kurva medan bilen blir som ny. Vad jag ska göra under tiden vet jag inte. Jag tänkte mig en kaffe och en måltidsbar på ett fik med min padda. Kanske kolla in några butiker. Det finns ju några där ute.

På vägen hem ska jag förbi Net on Net och införskaffa mig nya lurar. Jag har ett headset som funkar bra att lyssna på musik med, men det går liksom inte att prata i det. Folk hör inte vad jag säger, nåt knas. Och jag råkar ha ett tillgodokvitto på Net on Net så jag tänkte byta in det mot nya lurar.

Fredag imorgon och inga planer men på Lördag ska jag till Fryshuset och kolla in Midvinterblot med Taija! Det blir skittrevligt! För övrigt blir det nog tippen om snön har släppt, och renovering här hemma under helgen.

Nästa vecka ska Maken till Barcelona och jag har matvecka! Matvecka e najs! Då får jag äta mat, alltså riktig mat, som inte är pulver i en påse! MUMS!

Just det, jag förträngde träningen. 2 pass kvar denna vecka! Så Fredag och Söndag.