There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Snooooze

- juli 4, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag blev det ingen morgonpromenad. Jag hade ingen lust att kliva upp kl.06 så jag snoozade och sket i promenaden. Spelar ingen roll egentligen. Jag är lika tjock idag som...

Idag blev det ingen morgonpromenad. Jag hade ingen lust att kliva upp kl.06 så jag snoozade och sket i promenaden. Spelar ingen roll egentligen. Jag är lika tjock idag som jag lär vara imorgon, promenad eller inte.

2 dagars jobb kvar. Sen ledigt! Jag ser fram emot att hitta på massor med bus då. Dricka vin på ett berg i stan. Grilla med vänner. Åka till Bålstad och Västerås. Hitta sällskap som vill till Falun och campa. Planera resa till Turkland i höst. Dricka mer vin. Kanske hitta på nåt med kidzen. Planera kräftskiva. Å så lite mer vin på det.

Och så kanske det största av allt. Jag får en 18-åring om bara ett par veckor! En vuxen till i huset! Det är helt galet! Ska ta reda på hur det ska firas.

Så behöver jag träna lite också. Utmaningen har jag gett upp på men Hundlöpet i September, det kan jag inte banga. Så jag behöver komma igång med joggandet igen. Som det är nu kommer jag bara några meter och jag behöver klara några km i alla fall.

En sak i taget dock. Jag börjar semestern med att åka till Västerås över helgen. Sen tar jag väl dagarna lite som de kommer.