There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Södertälje sjukhus imorgon

- april 22, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Åh!!!! Idag var jag mig själv. Nästan i alla fall. Jag var snabb, fixade och donade och hann med massor. Effektiv och glad!!! Japp, glad, för första gången på en...

Åh!!!!

Idag var jag mig själv. Nästan i alla fall. Jag var snabb, fixade och donade och hann med massor. Effektiv och glad!!! Japp, glad, för första gången på en evighet kändes det som att jag var som jag ska vara, som jag brukar vara. Fy fan vad skönt!

Sen gick jag från jobbet och bara dog i bilen på vägen hem. Helt utmattad, förkyld och kände mig febrig. En överdos av effektivitet kanske, i kombination med en begynnande förkylning. Men, men, hem kom jag. I med lite Panodil så blir det bättre.

Imorgon ska jag skrivas in på Södertälje sjukhus, inför operationen. Det betyder att jag ska träffa en dietist, en narkosläkare, göra ett EKG och ta en massa blodprover. Givetvis måste jag vara fastande. *suck* jag ska va där kvart över åtta och sista besöket är halv tre. Det känns ju verkligen otroligt roligt att sitta på sjukhuset en hel dag. NOT! Men det måste göras. Tur jag har min IPad <3

Sen på onsdag har jag en fikadejt efter jobbet, ska bli vääääry najs att ses igen! På torsdag möte med diabetesgruppen, det var i alla fall jättetrevligt sist! På fredag blir det findejt med snyggosen Taija och kolla på grymmaste Myeth. Det ser jag fram emot!

Och så ska jag jobba.

Så jag har fan-i-mig inte tid att bli sjuk! Så det så!

 

 • Martina

  Lycka till, allt blir bra! Du är toppen!

  • PartyPinglanSE

   Tack fina Martina <3 du är asgrym. Själv!!!!!!

 • linda

  Lycka till imorgon! Det kommer gå hur bra som helst!

  • PartyPinglanSE

   Tack snälla :)