There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sol

- januari 13, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag var det snö och kallt ute (-8) men det var också SOLIGT! UNDERBART! Det tar 10 minuter för mig att få på mig alla kläderna. Underställ, strumpor, sockor, fleecetröja,...

Idag var det snö och kallt ute (-8) men det var också SOLIGT!

UNDERBART!

Det tar 10 minuter för mig att få på mig alla kläderna. Underställ, strumpor, sockor, fleecetröja, snöbyxor, halsduk, vinterkängor, vinterjacka, mössa och vantar. Men det är värt det när man får uppleva dagar som idag. Ett par timmar ute i solen, med hundar som alla är glada och leker i snön. Det är ren kärlek det!

Och det gör gott för själen. Det ger lugn och ro och glädje.

När jag hade jobbat klart för dagen åkte jag via Maxi och köpte mat, sen direkt hem och började med middagen. Idag blir det chili (igen, jag kokade det förra veckan också). Det blir starkt (min magkatarr skriker) och gott och varmt ut i hårrötterna. Att koka chilin tar tre-fyra timmar så det var viktigt att få fart på den så snabbt som möjligt.

När den väl puttrade satte jag mig med ett par rostade mackor som fick kallas för sen lunch idag.

Snart blir det inga rostade mackor, inget godis, inga snacks, ingen alkohol, ingen onyttig mat. Snart blir det 6 vita veckor när jag ska rena kroppen och ta kontroll över godismonstret, portionsstorleken och suget. 6 veckor när jag får försöka fokusera på vart jag vill nå, på fördelarna och framgångarna och på de avklarade dagarna, för det lär nog inte va varken enkelt eller roligt.

Men 6 veckor är trots allt ganska försummbart så det ska fasen gå. Och så vill jag ju nå min målvikt under 2014, och då måste jag ju ge avkall på nåt, annars blir det inget av det hela.

Men det är inte än.

I helgen var jag och fisen i Bromma och klippte oss. Fisen slingade sitt hår och jag färgade mitt. Vi blev skitsnygga och vi var jättenöjda. Super duktig tjej, supertrevlig! Dit går vi tillbaka!

Sen var jag och Maken hos Madde i lördagskväll för att fira Göran som fyllt år. Det blev en härligt trevlig kväll!!! Jag tog bilen, så jag var helt nykter hela kvällen. Det var skönt på söndagen ;) Och det var skönt att slippa åka kommunalt hem i vinterStockholm, mitt i natten.

Tja, det var typ hela helgen det. Söndagen rasslade förbi i en hiskelig fart och plötsligt var helgen slut.

Nu hoppas jag att det fina vädret håller i sig ett tag och sen kan det få bli varmt igen tack!