There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Solo i storstan

- augusti 13, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Hemmafrun är på G igen. Igår bakade jag bröd, två stora limpor av familjens favoritbröd. Tillräckligt stora för att räcka till frukosten åt hela familjen i åtminstone 4 dagar. Inte...

Hemmafrun är på G igen. Igår bakade jag bröd, två stora limpor av familjens favoritbröd. Tillräckligt stora för att räcka till frukosten åt hela familjen i åtminstone 4 dagar.

HembakatInte nog med det, i måndags knåpade jag och Darling ihop veckans matsedel med tillhörande inköpslista. Givetvis skriven i rätt ordning efter butiken vi handlar mest i så att allt onödigt spring undviks och veckohandlingen går smidigt trots att det blir en hel del mat.

Åter till rutinerna

Det är det skönaste med hösten, när den är på intåg, att få återgå till rutinerna. Det är skönt med friheten som kommer med sommaren men jag gillar faktiskt när saker och ting inte bara ska göras spontant. Vet ni hur svårt det är att rådda ett spontant heldagsbesök på stranden med lunch och fika för 6 personer? Varav 5 äter som fullvuxna.

Speciellt när man som jag helst undviker att bara hasta iväg till närmaste butik och handla färdiggjorda mackor och sallader. Det kostar nämligen en hel del och jag tycker att det jag lagar själv är bra mycket godare.

Så enkelt att vara spontan när man är själv, så mycket svårare med 4 stora barn som litar på att det åtminstone finns mat hemma att äta när det är dax för middag. Skolan börjar nästa vecka och med det måste rutinerna återinföras. Det finns inte en suck att hinna med allt som ska hinnas med annars.Toyota Yaris

Min bil

Igår fick jag riktigt goda nyheter, min bil ska jag visst få hämta redan den 20/8!
Jipiiii, jag längtar!
Ska bli så najs att köra en helt ny bil, det har jag aldrig gjort tidigare. Sitter redan nu och planerar ärenden över hela stan så att jag har orsak att köra riktigt mycket.

Shoppinghjälp

Lilla M är rätt nöjd med att vi står utan bil en dryg vecka. Hon har nämligen tagit på sig uppgiften att gå och handla så fort nåt tar slut i kylen. Igår var hon två gånger i butiken och köpte fil, knäckebröd och frukt. Hon sköter sin uppgift, kommer hem med rätt saker, rätt växel och kvitto på grejerna. Sånt gillas!

Solo

Darling har just dragit iväg till Sandhamn för tre dagars jobb. På Söndag framåt middagstid väntar jag hem honom igen. Själv ska jag försöka få lite gjort här hemma undertiden. Plocka tvätt, rensa kylen, planera nästa veckas matlista och sånt. Städa, det behövs verkligen….

Träning

Igår tränade jag SaCoPu och det var grymt svettigt, jobbigt och superroligt! Jag gillar så musiken i den koreografin vi har just nu, och tror att jag kommer att sakna den när det byts till ny koreografi i September. Efter att inte tränat i Onsdags på grund av huvudvärk var det extra skönt att träna igår.

Idag har jag ingen träning inbokad, lika bra det för mitt huvud vill inte idag heller. Tyvärr är det så att min mensvärk oftast sitter i huvudet i form av en molande huvudvärk som vägrar ge med sig. Imorgon däremot blir det Body Combat, ny koreografi! Jag kan inte säga att jag längtar direkt men det ska bli intressant…

HTC DesireHtc Desire

Jag måste bara berätta att jag verkligen älskar min telefon och jag använder den som aldrig förr. Från att nästan aldrig prata i mobilen och ha räkningar på max ett par hundralappar har det dragit iväg till att jag använder mobilen till allt och räkningarna blir ju därefter.

Funderar ni på en ny mobil kan jag inte annat än rekommendera Htc Desire som har allt man kan önska och mer. Mobilen är nästintill lika kompetent som min bärbara dator, det är bara ett par saker jag hellre gör med hjälp av datorn istället för i mobilen.

WI-FI

Det är sannerligen en grym telefon! Dessvärre har jag problem med Wi-fi och måste lämna in telefonen på service. Det tycks inte vara ett normalt problem det jag har och själv funderar jag på om det faktiskt är ett fysiskt fel i min telefon, kanske för att jag har tappat den i marken vid några tillfällen.

Förutom det är telefonen grym och jag vet inte hur jag ska klara mig utan den medan den är på service. Funderar på att lämna in den i samband med min resa till Turkland så är det i alla fall en vecka när jag inte egentligen behöver den.

Fråga gärna om ni funderar över varför ni ska välja Desire, jag förklarar gärna hur enormt mångsidig den är.

  • http://svartvitkatt.blogg.se Linda

    Och jag som valde bort Desire. Får väl se om jag får ångra mig… :)