There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Som jag har längtat…

- juni 29, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Idag är det tio dagar sen jag vägde mig sist. Jag har verkligen inte fuskat och vägt mig alls, förrän idag. I kroppen känns det som minst ett kilo, kanske...

Idag är det tio dagar sen jag vägde mig sist. Jag har verkligen inte fuskat och vägt mig alls, förrän idag. I kroppen känns det som minst ett kilo, kanske två. Det känns i kläderna och jag tycker att det syns lite. Men icke. Förväntan blev en besvikelse när jag vägde mig och hade +0.3 kg som resultat.

Nåja.

Jag funderade hela morgonpromenaden, 50 minuter, och kom fram till följande:

MATEN: har jag skött perfekt. Nu när jag har larm för alla måltider äter jag oftast både mellisar och måltider. Det finns utrymme för förbättring, jag jobbar mot att verkligen hinna med att äta alla, varje dag, men i stort sett har jag skött mig perfekt. Kvaliteten på maten är jag klart nöjd med. Jag har ätit exakt enligt rekommendationerna både i mängd mat och val av mat.

TRÄNING: väldigt nöjd. Har kommit igång med promenader och börjat träna upp flåset. Håller mig perfekt till en lagom nivå där det inte finns några måsten. Jag har alltid varit väldigt mycket allt eller inget och går oftast in på en alldeles för hög nivå vilket gör att jag lägger ner när jag inte orkar prestera enligt mina egna krav. Nu går jag 2.5 km eller 3.5 km och varierar intensiteten. Jag går nästan alla dagar men skippar det dåliga samvetet de dagar det inte blir nåt.

KROPPEN: nöjd. Det känns i alla fall som att det sker förändringar. Både jag och Maken tycker att det syns skillnad. Inte alls nöjd med att det inte visar sig på vågen men får helt enkelt nöja mig med att kläderna känns som om de sitter bättre. Jag har inte mätt mig. För jag vill inte ha fler saker att nojja över. Vågen räcker.

Så jag tänker att jag fortsätter exakt som jag gjort hittills. Med ny vägdag om 10 dagar.