There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sommarlovsonsdag

- juli 3, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag vaknade av att Ninjan satt och ylade i hallen utanför min sovrumsdörr. Han hade klivit upp med Maken som sen gick till jobbet och Ninjan ville ha sällskap. På...

Jag vaknade av att Ninjan satt och ylade i hallen utanför min sovrumsdörr. Han hade klivit upp med Maken som sen gick till jobbet och Ninjan ville ha sällskap.

På med träningskläderna och en kopp kaffe senare var vi redo att gå ut i skogen.

Ninjan hade bestämt sig för att dra hela vägen så det blev en rask promenad. Vi följde elljusspåret och det är så mysigt att gå där. Stigen är bred och mjuk. Man går nästan ljudlöst där. Vi såg tre stora harar som jagade varandra och vi träffade givetvis både joggare och barnvagnar och en lös hund.

Jag fattar inte att folk måste gå med hunden lös just där, när det alltid är så mycket folk som rör sig på spåret och det uttryckligen är förbjudet. Gå med hunden lös i skogen, på mindre spår, där det är färre människor.

När vi kom ner till ängarna var det helt öde. Så vi bröt vår vanliga runda och gick över ängarna. Ninjan fick springa lös, det kändes som om han behövde få springa lite och vi passade på att träna ”håll koll på matte annars springer hon iväg”, ”stanna” på långt avstånd, ”kom” på långt avstånd och ”gå bredvid” utan koppel.

Ninjan var jätteduktig och vi hade väldigt roligt. Sen kopplade jag honom och så promenerade vi sista biten hem. En timme var vi ute, najs start på dagen.

Så nu äter jag lite frukost. Bestämde mig snabbt för att kostregistrera hela dagen, bara för att se att jag är on track. Förra vägningens +0.3 hg, har gjort mig lite orolig trots allt.lite_vikt

För övrigt så är det massor som händer just nu och jag sållar mellan alternativen för vad jag ska ägna dagen åt. Dels håller jag på att bygga en ny webbplats och måste fixa logo och sånt. Roligt, men tar tid.

Dels har jag lite hemmapyssel, som tvätt och sånt. Jag ska börja skriva dagbok, enligt ordination från kuratorn (mer om det i ett annat inlägg), och jag måste fundera på hur jag ska lägga upp det jag ska skriva. Jag har i alla fall köpt en asfin bok!

Sen ville jag sola lite med Marie, för jag har knappt varit ute i solen i år, men det ser lite ut som att vädret inte är så soligt så det går kanske bort av sig själv. Fisen vill att jag grillar till lunch. Förutom det äter jag typ varannan timme, vilket måste prioriteras oavsett vad jag gör för övrigt.

Under fredag till måndag ska jag köra massor med mil. 80 mil på fredag, 30 på lördag, 50 på söndag och 50 till på måndag. Måndag är enda sträckan jag kan slippa köra själv, förutsatt att Marie vill köra. Vi får väl se hur det går. Jag älskar att köra bil, så det i sig är inget problem, men i alla fall jag blir väldigt trött av att köra långt.

På tal om bilkörning så körde jag hem min vän Alex från Arlanda häromnatten och jag fick en sån fin komplimang av honom. Han sa att jag kör riktigt bra, och då ska ni veta att Alex är da SHIT! när det kommer till bilskolelärare! Så att höra honom säga att jag kör bra, det värmde verkligen och gjorde mig jätteglad :D