There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Söndagsskoj

- april 20, 2009 - by , in Gott och Blandat, with 3 comments -

Jag var med M och sällskapade när han spelade frisbeegolf. Han kastar och jag följer snällt i hans fotspår genom skogen och över ängarna. Ägnade min tid åt att retas...

Jag var med M och sällskapade när han spelade frisbeegolf. Han kastar och jag följer snällt i hans fotspår genom skogen och över ängarna.

Ägnade min tid åt att retas när frisbeen landade helt fel och åt att fota alla hans sämre kast.  Egentligen är det nästan lite elakt för han är så snäll M och uppskattar alltid mitt sällskap även om jag är trött och inte orkar lika mycket som honom.

Vi cyklade till Frisbeeängarna. Jag vet inte hur långt det är, typ 8 km. Oftast rätt lättcyklat men med några riktigt jobbiga backar på vägen. Jag var så trött igår, helt tom på energi så det gick inte fort men det gick. (Tillägg 090423: det är tyvärr bara 6.5 km till Frisbeeängarna vid Rudan)

M spelade ut på 7:e hålet. De första 6 gjorde vi förra helgen. Det var en vacker men kall dag igår och det blåste en hel del. Så vi gick runt där och M spelade hål 7-18 medan jag passade på att fota när han hamnade i diket eller fastnade i ett träd. Det tyckte jag var ganska roligt, jag vet inte om M uppskattade det fullt så mycket.

Själv spelar jag inte alls. Skulle inte kunna träffa korgen om jag inte fick gå fram till den och lägga i discen. Ja det är en disc ( inte en frisbee) och det korrekta namnet är nog discgolf. Jag har heller inte tålamod att hålla på att försöka få den där saken att flyga rätt och tillräckligt långt.

Här är i alla fall min dokumentation över gårdagens hurtande. Ta det för vad det är, inte helt överensstämmande med sanningen, men ganska kul…

Vart tog den vägen? Kolla! Här är den, i trädet.
Kom ner nu då! Nu kastar M vidare
Hoppsan ett dike! Nähä, ett dike till...
I diket igen... ...och igen. Men tur nog så finns det pinnar att peta med över allt!
Det är här man ska hamna Fanns inte mycket liv att fota förutom M men en Tussilago fångade jag på bild.
Högst upp i den här backen... Hittade jag den här, som någon hade lämnat.
 • http://www.spastugan.se/blogg/index.php/om/ Tess

  Hej tillbaka.

  Det är klart att disc stavas med c och inte med k. Diskgolf det känns ju som något helt annat. Kanske en sport att roa sig med hemma i köket? När man vill hitta en orsak att få köpa in lite nytt porslin…

  Du är så välkommen att kommentera, det finns ingenting hemskt med det. De enda kommentarerna jag ogillar är SPAM och dessa brukar jag returnera till avsändaren om möjligt.

  När det gäller att spela själv så tror jag att jag gör mig bäst bakom kameran eller som caddy ;)

  Tack för kommentaren, nu kommer jag redigera inlägget så att det är rättstavat och sen kommer ingen längre förstå vad det är vi egentligen debatterar kring eftersom det kommer stå disc och inte disk i inlägget ;)
  /Tess

 • H

  Hej hej :)

  Får jag vara hemsk och komma med en kommentar?

  Disc stavas med C på slutet.
  Discgolf är den korrekta benämningen ja.

  Men jag säger ofta frisbeegolf för att vanliga dödliga ska förstå, eller frolf om jag vill att ingen ska förstå :)

  Du måste ju pröva iallafall, vore tokroligt med fler damer!

  Bra skrivet iaf :)
  Roliga bilder.

 • Eva

  såg härligt ut!..