There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Spännande värre…

- mars 29, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Heeeeeeelllloooooooo, brukar jag vråla in i köket varje morgon när jag kommer till jobbet. Man vinner aldrig på att vara trött och sur. Dessutom är jag begåvad med den otroligt...

Heeeeeeelllloooooooo, brukar jag vråla in i köket varje morgon när jag kommer till jobbet. Man vinner aldrig på att vara trött och sur. Dessutom är jag begåvad med den otroligt braiga egenskapen att desto tröttare jag är, desto gladare och fnissigare blir jag.

Idag har jag bokat in en jobbintervju till nästa vecka. Konstigt på nåt sätt, jag är inte alls van att söka jobb. Istället är jag bortskämd med att varit hemmafru i 17 år, drivit eget företag och bossat över mig själv för att slutligen börja jobba ”på riktigt”, för Sodexo, tack vare mina kontakter. Jag blev erbjuden extra jobb och sedan rekommenderad dit där jag är nu.
Fortfarande timanställd extrapersonal visserligen, men schemalagd och nästan en fulltidstjänst. Det enda negativa är ju att min anställning kan sägas upp imorgon om det dyker upp andra förutsättningar.

Nu har jag blivit rekommenderad vidare till en heltidstjänst, en riktig tjänst med förhoppningsvis lite mer ansvar.
Jag gillar ansvar.
Så länge jag får bestämma.
Och det är den tjänsten jag ska prata vidare om nästa vecka.
Spännande värre!

Träningen igår gick inte alls bra. Jag klarade inte det jag skulle klara och får nu pausa programmet tills jag klarar det. Det är inte hela världen, nånstans hade jag trott att jag skulle behövt pausa redan för ett par veckor sedan, men jag har klarat mig fint.
Ända tills nu.

Så nu har jag bestämt mig för att inte träna förrän på måndag. Lite vila planeras alltså. Jag har ont lite här och där och är väldigt trött i benen så med lite vila kommer jag säkert igen nästa vecka.
Fast det kändes trist att inte orka mer.

Kvar på min att göra lista idag är ett veterinärbesök. Min lilla valp-usling fyller snart 1 år och han ska få sin spruta idag.

Tjipptjohej!