There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Spontan fest

- januari 17, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Just när jag var beredd på att slöa i soffan framför nån bra film på tv så kom grannen och knackade på och bjöd in till vin hos honom. Klart...

Just när jag var beredd på att slöa i soffan framför nån bra film på tv så kom grannen och knackade på och bjöd in till vin hos honom.
Klart vi tackade ja!

Singstar Svenska stjärnorVi var ett gäng grannar som samlades i ett kök och sippade på vin och GT.

Som alltid är det jättetrevligt att umgås med mina grannar. Jag vet inte vad klockan var när vi bytte hus och hamnade i mitt vardagsrum med Singstar ekandes i hela huset.
Men jag vet att jag kom i säng runt 05.30 och då var jag VÄLDIGT långt från nykter.

Idag fick jag stanna kvar i sängen och sov till 13.30 när Darling väckte mig. Sanslöst, så sent har jag inte sovit på många år. Det var skönt i alla fall och efter att ha tränat hårt hela veckan och sen druckit vin hela natten så kändes det behövligt att faktiskt vila.

Resten av dagen spenderades i soffan framför tv:n. Darling och jag kollade in en miniserie i 2 delar som var jättebra. Först runt 18 kom jag igång med middagen så det vart en sen middag idag.

Att ha vilodag är verkligen inte svårt när man partat till halv sex på morgonen. Hur det kommer att gå imorgon är väl en annan sak, men jag har en massa saker jag borde ta tag i så egentligen ska det nog inte vara nåt problem.

Om 2 veckor bär det av till Åbo igen och det ska bli supernajs som alltid. Det är verkligen ett skönt avbrott i vardagen att komma iväg på en 24 h kryssning.

Nä, ha nu en skön söndag, det lilla som är kvar av den.