There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Sportlovsveckan – ett sammandrag

- februari 28, 2013 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

I måndags ägnade jag halva dagen (lite drygt) åt bokföring och pappersarbete. Sen var jag så slut så jag orkade inget mer den dagen förutom att möta upp maken efter...

I måndags ägnade jag halva dagen (lite drygt) åt bokföring och pappersarbete. Sen var jag så slut så jag orkade inget mer den dagen förutom att möta upp maken efter träning och kompletteringshandla lite frukostmat, mjölk och sånt.

I Tisdags blev det bio, Berättelsen om Pi, med Lilla R och Fisen, följt av Zumba med Fisen för underbara, energiska Anna! Vi hade det jätteroligt och Fisen ville genast tillbaka och Zumba mera! Själv fick jag ont i foten så jag måste nog vara lite försiktig men vi gör gärna om det framöver. Det var den dagen det! Tack för energin Anna<3

I Onsdags träffade jag Madde i Solna C för fika och skvaller. Fisen var med och sprang i butiker med Maddes tjejer medan vi skvallrade om allt och alla. Det var jättetrevligt! Sen åkte vi till Maxi, jag och Fisen, och köpte middag som jag lagade när jag kom hem.

Idag ska jag lunchdejta, handla, packa, plocka upp tvätt, spela lite, laga mat eller äta ute med Maken och växla till mig lite mer Polska pengar. Jag växlade lite igår men vart orolig och tänkte att jag kanske ska växla lite till, bara ifall att liksom….

Imorrn åker jag och kommer hem på söndag och på måndag börjar jobbet igen.

Nästa onsdag ska jag faktiskt på kurs igen, vilket ska bli jätteroligt! Den här gången handlar det om sallad och jag ser fram emot att lära mig nåt nytt! Men jag har lärt mig min läxa efter sista gången jag var på kurs. Bara för att det går att göra bättre, betyder det inte att jag ska göra bättre. Så vi får väl se hur användbart det är blir när allt kommer till kritan.

 

  • Suz

    Härlig vecka!