There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Stilla

- april 24, 2011 - by , in Gott och Blandat, with 2 comments -

Påskhelgen fortsätter och jag har nu officiellt passerat gränsen för det längsta träningsuppehållet jag har haft sedan sommaren 2010 då jag inte tränade på en hel vecka. Bra eller dåligt?...

Påskhelgen fortsätter och jag har nu officiellt passerat gränsen för det längsta träningsuppehållet jag har haft sedan sommaren 2010 då jag inte tränade på en hel vecka.
Bra eller dåligt?
Tja, det är vad det är, men det är välförtjänt i vilket fall!

Påskdagen fortsätter med strålande sol och sommarvärme på verandan. Så jag sitter ute i linne och shorts och bakar mig en gnutta.
Killarna spelar tv-spel och LillFisen är som vanligt ute på äventyr med någon kompis.

TessMiddag och bio

Om en och en halv timme kommer svärmor på besök. Vi bjuder på middag.
Idag blir det grillad oxfilé, potatissallad och ett par olika såser.
Sen blir det glass med varma hallon.
Enkelt men så gott.
Jag ska faktiskt äta potatis, dagen till ära.

Och bara ben i solen

Träning kommer det inte hinnas med. Vi var och handlade middagsmaten i förmiddags. Lite småplock på det och den tiden som blev över prioriterade vi en lugn stund på verandan, i solen.
Skönt för både kropp och själ.
Efter middagen drar vi iväg på bio, jag och Älsklingen.
Filmen börjar 21 så vi kommer inte vara hemma förrän framåt midnatt.

Imorgon däremot har jag fortfarande ett pass inbokat.
Men….
Så kom ett möte emellan, i Uppsala, kl 13.
Så jag vet inte om jag kommer hinna till klassen.
Tar med mig träningskläderna i bilen i alla fall och hoppas på det bästa, men mötet är viktigt och får ta den tid det tar.

TessStilla

Vår påsk i år har varit ganska händelselös. Vi har varit hemma, ätit gott och killarna har spelat massor med tv-spel. Lugnt och skönt och alla är glada och nöjda.
När livet annars går i hundranittio jämt så är det enormt skönt att bara vara emellanåt och inte ha mer krav på sig än det man vill göra för stunden.
Det gäller att ha kvalitet i livet, inte bara försöka utnyttja varenda sekund till max, utan också verkligen njuta av att leva.

Det är det jag sysslar med den här helgen.
Vad gör ni?

  • http://elin79.se/vikt Elin

    Långfredagen var verkligen en lång fredag på jobbet, jobbade kväll och timmarna segade sig fram. Lördag var en dag med Davids familj i solen, härligt! Igår tåg vi båten ut till Vaxholm och strosade runt där och åt en picknicklunch på klipporna. Ännu mer härligt! Idag var det åter till jobbet men timmarna gick fort och jag avslutade en annars ganska osund påskhelg med att springa runt Halmsjön på Arlanda. Så underbart i solen men jag måste inse att jag måste klä mig lite lättare nu när det är varmare. Känner mig tyvärr inte helt bekväm i mina linnen att springa i. Får väl köpa några mer lösa linnen kanske. Totalt sett en kanonhelg, tänk vad lite sol och värme gör för själen.

    Kram kram

  • Ia

    Har oxå bara njutit av det härliga vädret, är så skönt att slippa alla måsten för en stund. Kram