There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Stolt

- april 4, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag är lite stolt över att jag har planerat så bra! Jag visste att idag hade jag fullt upp med hundar och sedan UTVS för Lilla R i stan. Jag...

Jag är lite stolt över att jag har planerat så bra! Jag visste att idag hade jag fullt upp med hundar och sedan UTVS för Lilla R i stan. Jag visste att det skulle bli _väldigt_ lätt att ”missa” träningen idag. Så jag gjorde den igår istället. Nu känner jag mig ostressad och väldigt nöjd!

Fredag idag! Jag har bokat in biopremiär med Maken ikväll. Noah 21:15 på Heron. Mysigt med en dejt i biomörkret. Imorgon är vi hundvakter åt en liten sötnos som bor i området. Maken ska på MMA gala i Solnahallen och jag ska väl försöka få nåt vettigt gjort. Jag ska byta foder i en kavaj, men drar mig för att släpa fram sysmaskinen, fast imorgon är det kanske dax. Få det hela överstökat.

Sen håller jag på att klura på en annonskampanj för GoJ och så har jag fortfarande inte påbörjat målningen av dörrfodrena på övervåningen. Även i skrubben behöver det målas. Snart är det faktiskt dax att köpa sängen och sätta in den! Först måste dock elen dras, så nu jagar jag elektriker i mitt FB-flöde. I mitt huvud är det iaf enklare att dra elen innan sängen kommer på plats, vet inte om det egentligen gör så stor skillnad.

Det finns alltid att göra :D

På söndag är det dax för sista träningspasset den här veckan och som vanligt fasar jag lite för nästkommande veckas utmaningar. Hittills har jag dock hängt med hyfsat i programmet. På måndag är det invägning igen och jag hoppas nå mitt första av de sista delmålen jag har ner mot målvikt.

Den här sista ”fasen” sätter jag små, små delmål, som jag kämpar mot varje vecka. För att jag vet att det sällan är lätt på slutet, och för att tagga mig själv genom att kunna bocka av delmål varje eller varannan vecka! Det är inte så många veckor kvar! Beroende på hur jag räknar känns det som en evighet eller en livstid. En vecka kan ju vara aslång eller superkort, beroende på hur man väljer att se det. Det är det jag älskar med tid, att den är så relativ!

Jag fokuserar helt på att tiden går snabbt, att de sista veckorna kommer passera snabbt och att jag i stort sett redan står där nu, den 12/5 med min målvikt på vågen! SEN kommer allt slit med att behålla vikten trots kryssningar (japp plural), uteserveringar, resa till Turkiet och så vidare. Så kampen är LÅNGT från över, men jag har delat upp det i NU och SEDAN. Sedan är det en helt annan kamp och den kan jag inte påbörja förrän jag är i mål.

Viktmässigt känns det faktiskt rätt bra redan nu. Alltså, jag är fortfarande överviktig och LÅNGT från ett normalt BMI, men jag kommer i mina för små kläder, gamla favoriter från underst i garderoben och det känns bra. Byxorna som satt perfekt tidigare trillar nästan av nu :D Och oavsett om jag är överviktig eller inte, så är jag mindre överviktig nu än på väldigt många år!

Överviktig och skitviktig!

Det var den här fredagens peppsamtal med mig själv!

Mina magsjuka hundar mår lite bättre förresten! Nu äter de ris i många små portioner. Ikväll ska jag koka fisk åt dem också!

Ha nu en skön fredag alla!!!