There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Storm

- augusti 25, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Det har varit så stormigt den senaste tiden. Jag har pendlat mellan avgrunden och känslan av att kanske, kanske kan jag ändå komma vidare. Ett tag kändes det som att...

Det har varit så stormigt den senaste tiden. Jag har pendlat mellan avgrunden och känslan av att kanske, kanske kan jag ändå komma vidare.

Ett tag kändes det som att livet tog slut och jag grät, för känslan över att jag förlorat något väldigt viktigt i mitt liv, delade mitt redan trasiga hjärta i ännu fler små bitar.

Sen tog jag ett beslut. Jag bestämde mig för att göra mig fri. Fri från det som stör. Fri från känslan av utanförskap. Jag rensade bort vänner, många vänner, som tog mer energi än vad de tillförde, och jag bestämde mig för att skapa nya soundtrack till mitt liv.

Dessutom fick jag ett brev. Ett brev fyllt av så mycket hat, över så mycket som jag gjort, över den jag blivit, över lång tid, och jag blev chockad.

Chockad, arg och ledsen. Men visst, det förekommer en kommunikation och kommunikation är enda sättet att lösa problem, fast det här är jag osäker på om det någonsin går att lösa. Jag svarade på brevet och fick tillbaka mer svordomar, som jag ännu inte tagit tag i. Det är svårt att möta ett osande hat.

Annars har jag mest jobbat. Med Oskar, eftersom Emmisen varit sjuk. Vi har jobbat jäkligt bra ihop och det har varit en rolig vecka som gått snabbt. Oskar är härligt störd och knäpp. Jag är ju felskruvad jag med så vi har allt som oftast jätteroligt. I alla fall jag.

På kvällarna har jag inte orkat med så mycket. Jag har klivit upp runt 5 på morgnarna till skillnad från veckan innan när jag gick och lade mig ungefär vid den tiden. Det blev en tidsomställning som heter duga.

Idag är det lördag och jag ska iväg och jaga skor till Lilla R som behöver arbetsskor i plugget. Sen ska vi till Bromma och fika och köpa lite hundgrejjor till Ninjan. Så ska jag tvätta och städa lite. I alla fall tvätta. Sen får vi se.

Trevlig lördag på er vänner, och ovänner.

I'll be back!