There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Studiedag

- oktober 8, 2012 - by , in Gott och Blandat, Vikt-igt, with no comments -

Idag har jag ledigt. Skolan har studiedag och vi timmisar jobbar inte. Det har sina fördelar att vara timmis. Visserligen får jag inga pengar om jag inte jobbar, men samtidigt...

Idag har jag ledigt.
Skolan har studiedag och vi timmisar jobbar inte.
Det har sina fördelar att vara timmis. Visserligen får jag inga pengar om jag inte jobbar, men samtidigt är det så skönt med en ledig dag lite nu och då.
Vecka 44, är jag ledig hela veckan, höstlov. Sånt märks i plånboken men jag kan inte hjälpa att det ändå är rätt skönt att ha en ledig vecka mitt i terminen.

Så just nu sitter jag i köket och Ninjan har somnat med huvudet i mitt knä. Jättemysigt!
Egentligen skulle jag behöva städa och tvätta men jag vill inte flytta på mig just nu.

Helgen har swishat förbi i samma vanliga superfart som alltid. Söndagskvällen avslutades med en film, Safe, som verkligen var superbra. Intelligent action med bra skådisar.

Jag har lite lätt ågren för det blev mycket mums, hela helgen. Jag åt glass, lite chips, nötter och säkert nåt mer som jag har förträngt. På lördag är det vägdag igen och jag tänker att jag tappar nog ledningen på lördag. Jag har lite svårt att greppa att vi ligger i stort sett lika, att jag faktiskt gått ner lite i vikt. det är skönt att det tycks fungera, men jag är hela tiden lite rädd för att det ska sluta fungera.

Och jag känner mig hyseriskt osäker på om det här skulle kunna ta mig i mål. Om det finns en chans att det kan fungera så länge, för jag har långt kvar. Men….skulle det hålla i sig skulle jag kunna klara det på 6 månader. Fast jag känner min kropp, oddsen för det är typ noll.

Alternativet är fler kirurgiska ingrepp. Lobotomi känns passande, för mitt matproblem, liksom i stort sett alla andras, sitter i hjärnan, men det är inte lobotomi som är aktuellt i så fall. Om det blir kirurgen, så blir det en omoperation av min GBP. Först ska vi bara ta reda på varför det inte funkar som det ska på mig. För att se om det finns nåt att göra.

Jag misstänker att jag kommer behöva ta ett beslut före jul. Det blir ett svårt beslut att ta. Tills dess ska jag fortsätta på det här spåret och se hur min kropp reagerar. Se om viktminskningen fortsätter eller stannar av. Se om jag lyckas hålla mig till planen.

Jag försöker i alla fall fokusera på att det fungerar, just nu. Jag tänker på att jag har fått ett resultat jag inte alls trodde jag skulle få och fuskar inte med vägdagarna. Det är vägning strikt en gång var tionde dag. Sen håller jag mig mer till planen än inte. Och för varje dag som jag lyckats bra klappar jag mig själv på axeln i tanken och försöker tänka på hur skitbra jag faktiskt är trots allt!

Nä, nu ska jag hoppa ur mjukisbyxorna och klä på mig ordentligt, så jag kan åka en sväng in till stan.