There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Superhjältar

- oktober 13, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Efter gårdagens inlägg Smurfblå, med frågan om jag kunde slänga ut vågen genom fönstret fick jag följande kommentarer på Facebook: ”- Jag tycker att du ska slänga ut vårdcentralens våg...

Efter gårdagens inlägg Smurfblå, med frågan om jag kunde slänga ut vågen genom fönstret fick jag följande kommentarer på Facebook:

”- Jag tycker att du ska slänga ut vårdcentralens våg genom fönstret så du slipper gå dit och ha ångest å annat depp på några veckor.”

”- Jag håller me :)”

”- Me too!”

”- Faktiskt, skit i vågen – du e ju snygg utan den!!! Kraaam”

Underbara vänner!

Vad skulle jag göra utan er. Jag vet inte om Vårdcentralen skulle uppskatta er omtanke, men jag gör det.
Verkligen.

Galet

Gårdagens träning var galet rolig. ”Alla” var där och trots att jag pratade i ett, hann jag inte med att prata så mycket med alla som jag hade velat. Jenny, min snygga granne, han jag inte prata mer än några få ord med. Inte pratade jag så mycket med Maud heller. Tur att vi kan höras över FB under veckorna.

Inga och Martina var där och vi pratade desto mer.
Åse och jag kom fram till att vi två egentligen är lika snygga som Inka, med muckler och allt, fast vi har lite mer padding, så det syns helt enkelt inte. Vi vill ju inte stjäla uppmärksamheten från henne men egentligen skulle vi lika gärna kunna stå på scenen *mohahaha*, eller kanske inte.

Maud konstaterade snällt att jag ser smalare ut, trots att vågen envist står still och jag fick komplimanger för mina nya träningsbrallor.
Ett träningspass för hela kroppen och själen med andra ord. För inte nog med att jag får trötta ut kroppen ordentligt i 55 minuter under ledning av Inka, jag får dessutom träffa folk jag verkligen gillar, och får den där energiboosten som lyfter mig resten av veckan.

Musa

Martina konstaterade att jag var hennes musa, att hon sett mig i salen innan vi kände varandra, och inspirerats av att jag som var storleken större än henne, tränade för allt jag var värd. Kunde jag, kunde hon.
Det är underbart att få vara inspiration för någon annan. Ödmjukt tacksam.

Mix

Efter träningen, på väg mellan Centret och bilen utanför brukar Inka ha de mest fantastiska kreationerna på sig. Det är en underbar mix av träningskläder och högklackat i olika varianter. Roligast hade jag den gången hon insåg att hon behövde in och handla i butiken på vägen hem.
Klädd just i korta träningsbrallor och högklackat.

Marvels kvinnliga superhjältarEn superhjälte

Igår hade hon kombinerat långa träningstights med högklackade stövlar och min första tanke när jag såg henne var att hon såg ut som en superhjälte, tagen ur en Marvel tidning.
Så jag hade tänkt att leta reda på en bild, men när jag gjorde det insåg jag att alla snygga superhjältekvinnor faktiskt är ganska porriga, och jag vet inte om min man skulle uppskatta att få en sån bild som illustrerar min första tanke när jag såg Inka efter träningen igår.
Bilden jag hade i huvudet var definitivt mer rumsren.

När vi nu ändå är inne på träning så är kvällens planer SaCoPu för Anna P med Martina. *Jippii*

Så, till nåt helt annat

Vi kör veckomatsedel här hemma. Det är faktiskt riktigt praktiskt. Jag gör matsedeln och inköpslistan parallellt på Måndagar. Har en färdig mall i Excel där jag samtidigt sparar alla veckor, så jag kan gå tillbaka om jag behöver idéer. Inköpslistan är skriven efter hur Maxi Haninge är uppbyggd så jag slipper springa fram och tillbaka för att jag har missat nåt.

På Maxi Haninge jobbar en tjej som tränar Combat med mig på Lördagar i Farsta, så ibland fastnar jag och pratar lite med henne. Jättetrevligt! Ska ta reda på vad hon heter på Lördag.

Matsedel V.41

Stjärnor

Sen printar jag ut inköpslistan och veckohandlar på en dryg timme. Matsedeln printas ut och sätts upp i köket (tillsammans med eventuella recept), så att barnen kan se själva vad vi kommer äta. Om middagen är god sätter barnen en stjärna på matsedeln så vet jag vad de vill ha flera gånger.

Lilla M har börjat att dessutom skriva små kommentarer, vilket jag tycker är jättegulligt. klicka på bilden så ser ni vad hon skrivit.
På Matsedeln skriver jag också hur jag tränar, hur Darling tränar och om det är nåt annat som händer på kvällstid.
Så har alla koll.

Jag kan verkligen rekommendera det här systemet. När man väl kommit in i det så går det nästan av sig själv och det är enormt tidseffektivt. Dessutom slipper jag frågan vad vi ska äta till middag tusen gånger.