There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

*swooooooosh* sa det visst…

- november 21, 2010 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Och så var det söndagkväll. Lördagen och Söndagen flög förbi i en rasande fart. Precis som jag ville ha det. Fika med Martina I lördags drog jag upp till Haninge...

Och så var det söndagkväll.
Lördagen och Söndagen flög förbi i en rasande fart.
Precis som jag ville ha det.

Fika med Martina

Mumsigt fikabrödI lördags drog jag upp till Haninge C vid 12, för att fika med Martina som varit bortrest. Hon var givetvis jättesnygg och solbrun.
Det var grymt trevligt att fika och oj, vad vi kan prata. Vi pratade, fikade och pratade och höll på så i 2½ timme. Sen var det läge att åka till Farsta och träna, så vi sa hejdå i Centrum och jag drog vidare.

Träna med Jesse

I Farsta mötte jag upp Jesse för att köra en Combat för Marco. Det var ett jättebra pass och jag körde på hårt. Jätteroligt att jag märkte under stretchen att jag missat att trycka igång pulsklockan *not*. Påt igen nästa lördag med andra ord.
Det var ju inte så värst många deltagare, 9 pers var vi, men det var ett bra pass och jag som mest hade koll på Anki och Jesse på var sida om mig tyckte vi körde på jättebra. Jesse är verkligen grym på att träna, med bra mycket mer pannben än mig. Och det syns verkligen på henne att hon har jobbat hårt, go Jesse!

Filmkväll med familjen

Efter passet åkte jag via Maxi och Videobutiken innan jag åkte hem. Väl hemma lagade jag middag så fort jag bara kunde och Darling kom hem precis lagom, så vi åt middag allihopa. Inte Stora R då som åt borta.
På Maxi hade jag shoppat läsk, snacks och godis som vi mumsade på till ett par av filmerna under kvällen.
Sen var den Lördagen avklarad.

Söndag

Strax efter det att jag vaknat i morse ringde Inka, yeeeey, she´s back!
Hon ville ha sällsis in till stan idag före träningen och jag ville givetvis gärna haka på. Jag spenderade en lugn morgon hemma. God frukost med hela familjen, ett gäng koppar kaffe och mysiga samtal runt köksbordet.

Till stan med Inkisen

Vid halv ett gav jag mig av till Farsta och mötte upp Inka och sen fortsatte vi in till stan. Vi spenderade ett par väldigt trevliga timmar i stan innan det var dax att åka tillbaka till Farsta.
Kl 16 körde jag Body Pump för Inka, ett pass som gick jättebra förutom att jag hade problem med att signalen mellan pulsbandet och klockan inte fungerade och bitvis vart jag väldigt distraherad och Kaffestörd av strulet.

Darling lagade middag

Direkt efter klassen åkte jag till Maxi för att köpa lite mer lax men det visade sig att den laxen som var på erbjudande givetvis var helt slut så jag fick vara utan. Köpte lite äpplen, Rågkusar, Smör och Pepparkakor istället. Vid 18 var jag faktiskt hemma redan och Älsklingen hade lagat middag som var nästan klar.
Jättegod fläskpannkaka!

Och så helt plötsligt var det Söndagskväll och dax att se över planerna för den kommande veckan.

Tomorrow

Imorgon ska Jesse följa med mig och köra SaCoPu i Handen, det ska bli jätteroligt! SaCoPu som är mitt favvopass just nu, och hon har aldrig provat tidigare. Får se om Jesse gillar det lika mycket som jag. Förutom det ska jag baka lite mera Pepparkaksbröd och fundera över veckans matplanering.