There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

T -7 dagar!!!

- december 2, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jobbigaste veckan på året, börjar NU!!! Mentalt alltså. Jag brukar alltid vara extra skruvad dagarna runt den 6/12. Ha nära till tårarna eller ilskan för minsta skitsak. Jag är inte...

Jobbigaste veckan på året, börjar NU!!!

Mentalt alltså. Jag brukar alltid vara extra skruvad dagarna runt den 6/12. Ha nära till tårarna eller ilskan för minsta skitsak. Jag är inte stressad men kroppen är det.

Så det är så bra att jag kommer fira av veckan med ett grymt avslut, fest, vänner och kärlek för hela slanten.

Jag ska återkomma till vad det är som stör mig lite senare.

Ett tag till vill jag bara ha det osagt. Som om det gör mindre ont om det inte sägs och inte skrivs. Det kanske är så, jag vet inte.

Jag har i alla fall laddat batterierna den här helgen. Spenderat tid med Maken och den familjen som behagat vara hemma. Det har varit lugnt, skönt, med sovmornar och bra serier på tv:n på kvällen. God öl, god mat, ro i själen.

Idag shoppade vi loss på lite julpynt, så vi slapp leta fram skiten från förrådet. Vi köpte kläder till Fisen som blev jätteglad! Igår köpte vi vinterskor och snöbyxor till Fisen och nya Jeans till Lilla R. Sen hämtade jag ut mina mediciner. Jag har dragit mig för det, för jag trodde de skulle vara dyra. Men jag behöver dem.

Symbicort och Bricanyl, 1350 kr!!! Kul *NOT*

Sen vi skaffade Ninjan så har min astma helt klart blivit värre. Det var länge sedan jag använde mina astmamediciner i samma utsträckning som nu. Sorgligt men sant. Jag hoppas det ger med sig och blir bättre igen.

Idag är det en vecka kvar till Sabatonkryssen!!!! Det ska bli så sjukt roligt!

Kan vi inte bara enas om att vi snabbspolar fram till lördag nu, så jag slipper veckan och får gå direkt på festligheterna. På Lördag blir det utgång, PreSabatonFest!

Sov gott nu mina vänner <3