There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tänk om livet var enkelt

- september 26, 2010 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Hur tråkigt skulle det inte vara då? Men måste det vara så här jävla svårt? På scenen Jag har i så många avseenden haft en grym helg. Jag har stått...

Hur tråkigt skulle det inte vara då?
Men måste det vara så här jävla svårt?

På scenen

Jag har i så många avseenden haft en grym helg. Jag har stått på samma scen som Eric Saade, Annelie Rydé, Charlotte Perelli, Rebound, Anders Lundin, Sonja Aldén med flera. Visst, vi hade inte samma stora publik och inga fjortisfans som skrek våra namn tills de vart hesa, men vi stod där på scenen, och det ni, var det inte alla som fick göra.

Vid fem tillfällen under helgen visade vi upp Body Combat, Sats Core Pulse och Body Pump. Vi släpade corebrädor och stänger. Vi frös. Vi tränade koreografi, hoppade och gjorde stjärnor och försökte se jävligt coola ut men dock med ett konstant leende på läpparna.

Gladast och snyggast av alla var självklart Inka, men så har hon övat mest också. Vi andra gjorde vårt bästa för att skina vi med och jag tror att vi lyckades bra.

Premiärer

För första gången i mitt liv har jag burit Satskläder. För första gången har jag som vuxen stått på scenen inför publik. För första gången har jag visat upp mig offentligt i ett träningssammanhang.
Var jag nervös? Nope.
Faktiskt inte. Det var BARA roligt.

Representerade jag Sats på ett bra sätt? Det hoppas jag.
Om Sats är till för oss vanliga dödliga, som inte behöver vara vältränade för att börja träna, för folk som du och jag, då tror jag att det var bra att vi på scenen var både instruktörer och medlemmar, och att inte alla var värsta snygga, vältränade proffsen. Det räckte gott att en av oss var det.
Av folket, för folket liksom.

Det trodde jag aldrig

Farsta Centrums 50-års jubileum har på så vis ätit upp hela min helg. Aldrig i min vildaste fantasi hade jag dock för ett ynka år sedan när jag stod med mitt nyinköpta Sats-kort i handen trott att något som detta var möjligt. Rädd som jag var för att folk skulle skratta åt mina tappra försök i träningssalen.

Det har alltså på så många sätt varit en givande helg och så här på Söndagskvällen känner jag mig hyfsat slut, både mentalt och fysiskt.

HjärtaOnt

Fysiskt givetvis för att det har varit en helg med en hel del träning och mentalt för att det är jobbigt hemma.
Kärlek kan göra så ont.

Med 18 grymma år i ryggen har jag alltid sett det som ristat i sten vem jag ska bli gammal med.
Men som sagt, det är inte roligt när allt är som en enda lång räkmacka heller. Jag gillar verkligen inte det svenska ”lagom” fast just nu skulle det va rätt skönt ett tag.

Over and out.

  • http://bjj-bloggen.posterous.com mattias

    Hur var det nu, var inte det här en audition för kommande SATS instruktörer?

    Du representerade SATS på ett grymt bra sätt. Och du klär bra i de färgerna, som om det var meningen att du skulle ha dem på dig oftare.

    Det finns massa bilder på dig på Facebook från eventet, var det därför du inte postade några här?