There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tess Hundtrim

- september 1, 2013 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

I helgen har jag klippt hundarna. Ninja fick en helklippning á la bobblehead och blev assnygg! Samuraj som inte är fullt så van vid trimmern fick bakdelen trimmad, Portisstyle. Att...

I helgen har jag klippt hundarna.

Ninja fick en helklippning á la bobblehead och blev assnygg!

Samuraj som inte är fullt så van vid trimmern fick bakdelen trimmad, Portisstyle.

Att klippa Ninjan tog sin tid. Jag gjorde det i tre omgångar med ca 10 minuters paus mellan passen. Samurajen var lite mer, håll i, håll still och klipp. Det här med att vara stilla är inte alls hans grej och ligg håller han som bäst på att lära sig.

Vi ska klippa Samurajens nos också men vi tar det lite i taget.

I torsdags var vi på kundebesök, med hundar och allt. Samuraj och Ninja fick träffa en ny kompis också en Portishane.

Så här lurvig var Ninjan då.

Idag åkte vi till Uppsala. Inga hundar den här gången, bara jag och maken. Min fina Caddy läcker gas. Inte nog med att jag frontade med ett rådjur som kom från högt gräs i full kareta över motorvägen och tog hela högersidan, backspegel, blinkers och plåten, så läcker bilen gas.

Jag kontaktade Bil3an i Uppsala, där jag köpte bilen och de plockade in bilen direkt och gav mig en sprojlans Yaris att köra runt i så länge. Den servicen jag har fått där hittills gör att jag kommer vara en trogen kund tills jag dör, om de fortsätter i samma stil. De är så sjukt trevliga!

Inte nog med att bilen jag fått låna var snygg, den har både starkare motor än Yarisen jag hade förut och coolare stereo. JAG ÄR KÄR! Som en liten gocart <3

När vi nu ändå var i Uppsala så stannade vi på vägen hem för lunch, på Arlanda givetvis! Käk på Indochine, sjukt gott och efterrätt på Froyo, godaste yoghurtglassen!

Den frusna yoghurten säljs i ett självserveringskoncept där du fyller upp din yoghurt själv och väljer bland ett 30-tal olika slags topping som färska bär, nötter, müsli, choklad, gelégodis och flera olika såser och krämer.

Efter Arlanda åkte vi till Zoo i BB. Som vanligt gick det mer pengar än vad vi tänkt oss och vi kom hem med en kasse full med saker till jyckarna. Bland annat köpte jag en klicker, microfiberhandduk, en liten trimmer till tassarna, en kam, en leksak och ett bälte att ha hundarna kopplade i.

Sen vidare till Maxi och shoppa mat för hela veckan. Trots att vi inte hade planerat nåt alls lyckades vi ganska bra och vi fick ihop i alla fall 5 middagar. Sen hade hela dagen gått. Vi var tillbaka hemma runt 18 och lagade middag, plockade in alla saker i kylar, frys och skåp och gosade med hundarna.

Nu är det strax läggdax!