There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tiden går så snabbt nu

- juni 4, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Jag räknar ner till sommarlovet och dagarna springer förbi mig i en rasande fart. Både onsdag, torsdag och fredag förra veckan fick jag sällskap på tåget in till stan. Så...

Jag räknar ner till sommarlovet och dagarna springer förbi mig i en rasande fart.
Både onsdag, torsdag och fredag förra veckan fick jag sällskap på tåget in till stan. Så bloggen fick ingen uppdatering. Kvällarna ägnades åt det gamla vanliga, laga mat, äta, gå ut med hunden och umgås med familjen.

Lördagen och söndagen har vi rensat hemma. En del har åkt i soporna annat till tippen och lite ska skänkas bort och till slut behåller jag sånt som käns omöjligt att skiljas från just nu.
Lördagskvällen satt vi och spelade PS3, Might and Magic till 23-tiden. Det var asroligt och alldeles för länge sen. Sen kollade vi Game Of Thrones, grymt bra!

Vi hann också med att fånga 3 wraps som vi hämtade ut på Donken. Roligt värre :-D
Nu vill kidsen bara ut och jaga wraps hela tiden.

Jag har också kommit igång med tishorna till 40-års festen, eller som jag egentligen tänker, att vi firar ut 30-decenniet och in 40-decenniet.
Med DUNDER OCH BRAK!

image

Helgen avslutades med migrän och illamående följt av hosta hela natten så när jag klev ut sängen 05:30 i morse var jag mer än lovligt död. Men utan migrän tack och lov.

Nu bär det av till jobbet. Idag tror jag det blir hamburgare med bröd till lunch. Följt av en fikadejt med finaste 40-åringen Eva.
Vi ska sammanfatta och slutplanera festen som är om bara 11 dagar!

image