There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tidig morgon

- april 14, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

04:45 satt valpen och pep vid sovrumsdörren. Han ville ut. Det var bara att kliva upp och knata ut i pyjamasen. Sen kändes det inte som någon idé att sova...

04:45 satt valpen och pep vid sovrumsdörren. Han ville ut. Det var bara att kliva upp och knata ut i pyjamasen. Sen kändes det inte som någon idé att sova nåt mer. Så jag bryggde kaffe, kokade ägg åt Maken, fixade disken och torkade rent i köket.

Påsklov är det den här veckan. Redan påsk. Här hemma har vi beslutat att ha en påskmiddag, men inte nåt som ger rester och och sprids över 4 dagar. Påskgodis brukar vi ha från skärtorsdag tills lovet tar slut men så blir det inte i år. Jag vill inte ha godis omkring mig. Så ungarna får hålla det i mindre skala och uppe på sina rum. Själv funderar jag på lite naturgodis och mörk choklad, kanske.

Förra veckans utmaning, 15 000 steg varje dag var faktiskt svårare än jag trott. Jag insåg snabbt att man får inte ha en enda dag utan att vara rätt mycket på fötterna för då blir det tungt i slutet att få ihop alla stegen. Jag tycker att det är fusk att hålla på och räkna om en massa andra sporter till steg. Så jag kör strikt med enbart steg där jag faktiskt flyttar fram kroppen själv, utan några hjälpmedel.

Jag fick ge mig ut extra rätt många gånger för att få ihop alla stegen. Efter allt promenerande har jag ont i tårna.

Igår avslutade jag utmaningen storstilat med en promenad runt elljusspåret med Maken och hundarna. Det gjorde att jag hamnade på strax över 17 000 steg igår och därmed var utmaningen avklarad!

  • Måndag: 20 483
  • Tisdag: 19 195
  • Onsdag: 19 020
  • Torsdag: 17 991
  • fredag: 17 990
  • Lördag: 22 184
  • Söndag: 17 576

Rätt skönt att det är över!

Den här veckan är 4 veckor från målet. Veckans utmaning blir att föra matdagbok och VATTENdagbok. Jag VET att jag slarvar med vattnet. Målet för maten är att hålla mig mellan 600 och 1000 kcal/dag beroende på om det är träningsdag eller inte. Med undantag för den dagen vi väljer att fira påsk. Målet för vattnet är att komma upp i 3 liter/dag. Jag gissar att jag ligger på max 1.5 liter just nu.

Jag hade ju ett annat mål denna veckan med, att nå 74 kg. Förra veckans mål att nå 75 kg misslyckades jag med. Jag vägde 75.4 i måndags. Idag har jag inte vägt mig än eftersom Maken sover fortfarande. Så jag återkommer med det lite senare.

vatten