There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Till mamma

- december 5, 2008 - by , in Gott och Blandat, with 1 comment -

Imorgon är det 16 år sedan. Jag vaknade på M:s soffa av att det ringde på morgonen. Vi hade varit ute kvällen innan och jag var trött och sliten och...

Imorgon är det 16 år sedan.
Jag vaknade på M:s soffa av att det ringde på morgonen. Vi hade varit ute kvällen innan och jag var trött och sliten och inte helt nykter.In Peace at Last

Jag kommer inte längre ihåg om det var lillebror eller L som ringde men jag kommer ihåg att jag pratade med L som berättade för mig att du inte vaknade på morgonen. Du hade somnat på kvällen hos honom och sen vaknade du aldrig mer.

Jag hade bara känt M några veckor och jag sov på hans soffa för att det var tryggare att åka hem tillsammans till honom, än för mig att åka hem själv mitt i natten.
Till min stora sorg så hade M och du inte hunnit träffats. Det visade sig ju sen senare att M är min stora kärlek och vi har hållit ihop sedan dess. Jag önskar att ni hade träffats, jag tror att du skulle tycka om honom.

Jag kommer inte ihåg vem som ringde eller hur de fick tag i telefonnummret. För 16 år sedan hade vi inga mobiltelefoner.

Däremot kan jag fortfarande känna hur fruktansvärt ledsen jag var den dagen, och varit sedan dess när jag tänkt på dig. Du var så ung och det var helt oväntat och jag var bara 20 år.

Fortfarande är dagarna runt den 6/12 jobbiga för mig, fast att det har gått så lång tid.

Jag saknar dig jättemycket mamma. Jag önskar att du var kvar hos oss.

  • Jessica

    Jag kommer ocksa alltid ihag 6.12. Jag kommer ihag att telefonen ringde o jag tror det var L som sa att jag sku ga o vacka mamma. Jag ville inte gora det, men han sa att jag maste. Jag gick och vackte mamma o sen sag jag bara tararna fran hennes ogon.
    Der var Finlands 75-ars sjalvstandghetsdag den dagen. Jag skrev en dikt om Biggan…ska kolla om jag hittar den…
    Tank att hon skulle ha fyllt 60 ar i ar…