There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Till slut gick det!

- juni 25, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår bytte jag mobil och åkte hem och tänkte glatt, att nu. Har jag att göra resten av dagen. Ni anar inte hur rätt jag hade. Att byta mobil är...

Igår bytte jag mobil och åkte hem och tänkte glatt, att nu. Har jag att göra resten av dagen. Ni anar inte hur rätt jag hade. Att byta mobil är ju roligt, att få flytta in bland nya funktioner och appar, men det är inte roligt när det strular. Och det gjorde det igår.

Det tog mig flera timmar att lösa hur tusan jag skulle få med mig mina sms till den nya mobilen. Nåt jag trodde skulle ta mig 15 minuter eller nåt. Först tog det en evighet av säkerhetskopierande som jag trodde inte funkade, tills jag insåg att jag säkerhetskopierat INSTÄLLNINGARNA i smsprogrammet och tagit med mig dem, och att de inte innefattade själva meddelandena. Så det funkade, det var bara jag som var blind.

När jag insåg det kom nästa problem. Jag blev tvungen att byta simkort för att nya mobilen har ett microsimkort, men det hade inte gamla mobilen. I och med bytet, blev det gamla simkortet obrukbart och det ställde givetvis till det en aning.

Men jag ger mig inte när jag vet att jag ska kunna lösa ett problem så till slut hade jag löst det! Och jag fick med mig alla sms:en!

Nu blire snart jobb!