There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Tisdagsfunderingar

- november 6, 2012 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Godmorgon och välkommen tisdag. Snart vet jag att jag sitter här och undrar vart dagarna tagit vägen och tänker att det är så konstigt att det redan är fredag. Texas...

Godmorgon och välkommen tisdag. Snart vet jag att jag sitter här och undrar vart dagarna tagit vägen och tänker att det är så konstigt att det redan är fredag.

Texas hippie coalition får sätta ton för dagen och är således mitt soundtrack idag. Har ni inte hört dem än så provlyssna! Jag fastnade direkt! Mest lyssnar jag på skivan Rollin som är deras näst senaste, tror jag.

Igår var det fullt ös på jobbet. Jag fick hoppa in tidigare och var på plats strax efter 06. Fram till 8 jobbade jag själv och sen fick jag lite hjälp av Kerstin. Det har ju precis varit lov så det fanns extra mycket att göra.
Sen jobbade jag med Oskar och det funkar alltid bra. Avslutningsvis gjorde jag lite pappersarbete, och planerade vad som skulle beställas.

Jag gillar verkligen mitt jobb men det är jobbigt att inte få göra det bästa jag kan. Jag är bara timmis och jag finner mig i att jag inte är den som bestämmer, beställer och planerar… Men, hade jag fått göra det hade jag gjort det sjukt bra.

Ikväll ska vi få upp lampan i vardagsrummet och jag tänkte hinna till tippen och slänga lite skräp. Till middag kommer jag fuska och servera skräpmat, så går det snabbt. Gitarren vill jag hinna plocka fram en stund med. Nu har jag inte rört den på 3 dagar och på det sättet blir jag aldrig rockstjärna.

Imorgon är det vägdag i utmaningen omgång 2 och jag är lite orolig, med rätta. Jag har skött mig bra förutom fredag och lördag kväll när jag var ute och härjade. Men jag har inte fuskvägt
mig, trots att jag är nyfiken. Jag väntar till imorgon.

Over and out folks!

image

Ninja