There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Töntvarning?

- februari 24, 2012 - by , in Gott och Blandat, with 4 comments -

Försöker få ihop det där pusslet som kallas livet och just nu är det svårt att få alla bitar att passa. Jag vill hinna träna, både klasser och löpning, jobba,...

Försöker få ihop det där pusslet som kallas livet och just nu är det svårt att få alla bitar att passa.

Jag vill hinna träna, både klasser och löpning, jobba, leva och jag har en hel del ”måsten”, som också behöver fungera. Det är ett projekt i sig att rådda runt en familj på 6 med allas egna behov.

Nytt schema på jobbet från och med v.10 gör att min träning inte alls kommer funka som jag hoppats. Prio ett är dock jobb. Jag får fler timmar i och med det nya schemat och det ger mer pengar = BRA!!!

Prio två blir att få till träningen och hela tiden så måste allt annat familjemässigt givetvis funka. Med nya schemat kommer jag inte alls kunna träna på morgnarna vilket gör att det kommer bli apsvårt att hinna med allt jag vill göra, men på ett eller annat sätt ska jag nog få ihop det.

Tid börjar dock bli en vara jag har väldigt ont om.

I onsdags jobbade jag 7-15, gick till Sats, tränade, åkte hem och lämnade väskan, gick till möte i bostadsrättsföreningen och landade hemma först 21:30, mer än lovligt död.

Igår jobbade jag till 16:30, blev 25 minuter sen till SÖS där jag skulle hämta Lilla T efter skidresan. Plockade upp Maken efter en natt borta på möten och var hemma 18:15. Lagade middag och åt sen var klockan 19:30 och eftersom jag gick och lade mig 21:30 var det inte mycket tid över till nåt alls.

Idag blir det jobb 7-15, sen Sats, sen hem och hämta bilen och Fisen. Iväg till Maxi för att handla fredagsmys och sen hem och dö lite i soffan.

Helgen lär bli fulltecknad med städning, tvätt, matplanering och veckohandling. Och nån långis med Ninjan.

Idag när jag väntade på bussen 05:50 så såg jag hur himlen ljusnade. Kanske kommer det kännas som om dygnet får fler timmar sen när mörkret släpper taget, jag hoppas det i alla fall.

Vad har ni för planer i helgen? Jag brukar alltid längta efter Mellon men efter Ranelid förra veckan vill jag bara kräkas lite varje gång jag tänker på Mellon. Ranelid tycker jag visade med all önskvärd tydlighet att vi kan lägga ner skiten nu!

Och det säger jag trots att jag alltid älskat schlager, glitter och hela Mellogrejjen. Men nu räcker det. Nuff!!!

Och vad tycker ni om rikets nya bebis? Konstigt att se hur många av mina vänner som grattar Vickan och Danne på Facebook, som om de någonsin skulle se det?! Visst är det lite gulligt med kungar och prinsessor och jag tycker inte de ska avskaffas men lite töntvarning är det ändå när man skriver grattis till dem i sin egen statusuppdatering va?

 • Jenny

  Jag kan inte annat än hålla med i dom flesta av dina påståenden / funderinga iovan inlägg!

  Älskar också mello men Ranelid knäckte oss förra helgen…..

  Tycker att det är konstigt att gratta Vickan & Dannes bebbe på FB, vad är vitsen med det överhuvudtaget???

  Funderar på om jag kanske kan följa med er på en långis med Ninjan under helgen? Hör gärna av er en stund innan ni går i så fall så jag hinner med.

  Kram och ha en underbar helg :-)

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Du e mer än välkommen på en långis. I helgen blidde det inte av att vi gick, hade fullt upp med annat och killarna var ute med Ninjan, men nästa helg, vill du följa med då?

 • Sarah

  Hej Tess, jag undrar över ett gammalt inlägg där du mailat fitnessfighten, fick du något svar? Hade tänkt att köra men blir lite fundersam nu…

  • http://www.partypinglan.se Tess

   Nope, jag fick aldrig nåt svar….