There is no rest for the wicked

×

Da blog!

- Så länge man har roligt är ingen tid bortkastad -

Träning idag

- mars 25, 2014 - by , in Gott och Blandat, with no comments -

Igår hittade jag ett par jackor till i min garderob som inte passar. De är alldeles för små. Eller en är _väldigt_ mycket för liten, en är ganska mycket för...

Igår hittade jag ett par jackor till i min garderob som inte passar. De är alldeles för små. Eller en är _väldigt_ mycket för liten, en är ganska mycket för liten och en är bara lite tajt.

Ska se när jag e klar hur de sitter. Den allra minsta slänger jag om jag inte kommer i den igen (eller ger bort). Det är bara att inse, jag jobbar inte bara mot vikten utan också mot tiden. Jag vet inte när jag använde den jackan sist, men var det när jag vägde som allra minst så lär jag inte komma i den igen. Desto äldre, desto svårare att gå ner i vikt.

Idag blev jag väckt klockan 04. Maken har åkt till Barcelona i tre dagar och jag ville köra honom till centralen, där han tog Arn xpress till flyget. Så jag har varit uppe länge redan. Har tankat bilen, skurat ena badrummet, plockat disken och tvättat rent diskhoarna med klorin.

Träningspass 1, vecka två är inplanerat idag. Fast jag har hört att det ska bli kallt och regnigt senare. Funderade på att klara av det redan nu på morgonen, men jag känner mig tveksam. Morgonträning är inte riktigt min grej. Hahahahaha, vem försöker jag lura? TRÄNING är inte riktigt min grej ;)

Nä, jag lär nog inte orka mig ut nu. Riktigt så hurtig är jag inte.